National

Incredibil! Cât a plătit un bărbat pentru a bea o cafea în liniște, fără soție?

Publicat: 08 apr. 2020

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei pentru a savura o cafea în liniște, departe de soție, după ce a ieșit din casă, fără motiv și s-a dus în cealaltă parte a orașului. Sătul de certurile cu soția, tânărul de 32 de ani a plecat pe jos, în această dimineață, în celalaltă parte a orașului pentru a-și bea cafeaua. Din nefericire pentru el, clipele de liniște l-au costat 2.000 de lei, după ce s-a întâlnit pe drum cu un echipaj al Jandarmieriei.

„Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce «a plătit 2000 de lei pentru o cafea». Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu. Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi. Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat «recordul» amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020. Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”, se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Române.
Adauga un comentariu