Cancan ultimă oră

Incredibil! Există înregistrări cu scene de sex între Armin și Vlăduța?! Ce spune saxofonistul

Publicat: 26 ian. 2020

În lumea mondenă de la noi se vorbește de scandalul dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupăupe și despre posibilitatea apariției unor imagini mai mult decât sugestive cu privire la relația dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău. ”Nici nu știu ce să zic. Adică, nu știu să există vreun sex-tape. Nu cred că are cineva cum să aibă așa ceva cu noi. Ar fi… prea de tot. Nimeni nu știe exact ce s-a petrecut între noi, cu excepția noastră. Iar eu nu am făcut asemenea imagini, poze sau filmări, așa că nu au cum să apară”, a spus Armin Nicoară.

Nicoară susține că, indiferent ce imagini ar apărea, el nu va vorbi despre ce s-a întâmplat când era singur cu Vlăduța Lupău. ”Nu am fost amantul ei”, precizează Armin Nicoară, deși recunoaște că au petrecut timp împreună și între patru ochi.

Armin Nicoară, recunoaște că ține legătura cu artista. Dar, totodată, l-a enervat reacția soțului Vlăduței Lupău după ce acesta i-a postat mesaje pe contul lui de socializare, Armin Nicoară explicând clar că nu acceptă să se bage alții în scandalul cu artista.loading...

Adauga un comentariu