Actualitate

Incredibil! Guvernul PNL va da o ordonanţă de urgenţă pentru a nu mări alocaţiile

Publicat: 15 ian. 2020

Executivul ar putea adopta, în ședința de joi, ordonanța de urgență care va amâna termenul intrării în vigoare a legii privind dublarea alocațiilor pentru copii, promulgată de președintele Klaus Iohannis, au declarat surse guvernamentale.
Vicepremierul Raluca Ţurcan a declarat marți că legea promulgată de președintele Iohannis va fi completată de o ordonanță de urgență a Executivului pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a măsurii privind dublarea alocațiilor pentru copii până la prima rectificare bugetară din acest an.

Ea a adăugat că toate majorările alocațiilor pentru copii sunt legate de PNL, iar datorită partidului acestea au fost indexate, începând din acest an, cu rata inflației. Vicepremierul a mai precizat că Guvernul va găsi resursele financiare pentru dublarea alocațiilor.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care prevede dublarea alocației de stat pentru copii, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv 600 de lei pentru copiii cu handicap.loading...

Comentarii
  • sa va foot toti dzeiii mammii voastre de rapeni galbejiti,sa foot #rezist,toti sahistii din mediul on line care sunt de meserie postaci si sugatori de poola a pnl. Bine ca in continuare sunt bani de pensii speciale….si ce bani se invart acolo,pentru militieni,procurori,judecatori,senatori,deputati…..

Adauga un comentariu