Economic Local

Incredibil! Mai ai cumva un telefon NOKIA 3310? De cand a fost lansat noul model, cel vechi este de colectie! Nu credeai ca poate costa atat!

Publicat: 13 mart. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incredibil Mai ai cumva un telefon NOKIA 3310 De cand a fost lansat noul model cel vechi este de colectie Nu credeai ca poate costa atat
1
@ Telefonul care a devenit in timp legenda a fost relansat, insa modelul anterior, de care vorbeste toata lumea a ajuns sa fie acum obiect de colectie @ Deja in tara aceste dispozitive au inceput sa aiba preturi piperate si se speculeaza ca in scurt timp piata va exploda @ La Iasi preturile sunt mici, insa sunt putine dispozitive scoase la vanzare @
 
Unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile este cu siguranta modelul 3310 lansat in anii 2000 de catre Nokia. Dupa 17 ani, acelasi model a fost lansat, insa cu imbunatatiri majore. Noul Nokia 3310 pastreaza designul clasic al emblematicului telefon, dar introduce si o serie de schimbari de design, care il fac un dispozitiv adaptat prezentului.

Astfel, noul model de 3310 renunta la vechiul ecran monocrom si introduce un ecran color mult mai mare decat cel original. Diferentele in acele modele sunt consistente, insa pentru fanii Nokia „reincarnarea” modelului a starnit sentimente. Daca pana nu demult primele modele de Nokia 3310 au fost intr-un fel date uitarii si rareori apareau pe site-urile de vanzari online, de cand a fost lansat noul model 3310 site-urile au inceput sa fie sufocate de anunturi. Nu va ganditi ca noul model de 3310 a fost deja scos la vanzare la noi in tara. Nu, este vorba despre vechiul model.
 

De colectie?
 
Exista colectionari de timbre, de machete, de bani, dar si de telefoane. Chiar daca cele mai cautate sunt telefoanele vechi, cu fir, exista si persoane care aduna telefoane mobile. Cele mai cautate de colectionari par sa fie modelele Nokia. Chiar daca unele dintre ele au mai bine de zece ani vechime, merg perfect, iar asta nu face decat sa stimuleze interesul colectionarilor.

De cand a aparut noul model de Nokia 3310 pretul vechiului model a explodat. Pana nu demulut un model vechi de 3310 se vindea cu aproximativ 50 de lei, acum pe siteurile de vanzari acelasi model se vinde cu cateva sute de lei, in functie de stare. Exista persoane care au folosit foarte putin aceste dispozitive si le-au pastrat in cutie, de aceea pretul pe care il cer este destul de piperat.

Daca este sau nu modelul vechi de Nokia 3310 de colectie, nimeni nu poate spune, insa cei care il scot la vanzare spera sa dea lovitura. La un moment dat s-a mai incercat o lovitura pe piata telefoanelor mobile, tot cu un model lansat de cei de la Nokia. Nokia 1100 a fost la un moment dat unul dintre cele mai scumpe telefoane mobile vandute la mana a doua. Si acum cu vechiul model 3310 se incearca „explozie” similara, insa nimeni nu poate spune in acest moment daca va avea sau nu succes. La Iasi, vechile modele Nokia 3310 se vand cu maximum 100 de lei.

Adauga un comentariu