National

Incredibil! O mamă şi fiica din Vaslui au rămas însărcinate cu acelaşi bărbat

Publicat: 16 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incredibil O mamă şi fiica din Vaslui au rămas însărcinate cu acelaşi bărbat

Mama și fiica ei minoră au rămas însărcinate cu același bărbat. Cazul șocant s-a petrecut în Vaslui. Detaliile care au ieșit la lumină de curând au atras și atenția autorităților, care au decis astfel să intervină. Este prima astfel de situație întâmpinată la început de 2020 de către cei de la Protecția Copilului.

Scene incredibile, în Vaslui. Mama și fiica au rămas însărcinate cu același bărbat
Situația înfiorătoare din Vaslui s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, când vecinii familiei au văzut cum fata de 12 ani umblă pe străzi, fiind alungată de către mama ei de acasă. Aceasta ar fi aflat că fiica ei a rămas, la rândul ei, însărcinată cu același bărbat, în vârstă de 27 de ani.

De asemenea, minora ar fi fost abuzată de către acesta, iar autoritățile au aflat și că tânărul era, inițial, iubitul fiicei mijlocii. Mama de 37 de ani mai avea o fiică, tot minoră, de 15 ani. A fost solicitată și intervenția polițiștilor după ce s-a aflat că adolescenţa a fost siluită fizic și a rămas gravidă în acest mod oribil.

Făptașul de 27 de ani fusese, de fapt, iubitul fetei mijlocii, dar mama acesteia i l-a furat și a rămas alături de bărbat. Polițiștii au mai aflat și că ei se mutaseră împreună în casa acestuia din localitatea Bogdănești. Cazul este cu atât mai șocant, pentru că atunci când a aflat de sarcină, femeia și-a dat propria fiică afară din casă. Vecinii au observat scenele și i-au alertat pe cei de la Protecția Copilului.

„Cazul este unul complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală, încadrarea exactă a faptelor urmând a se face la finalizarea cercetărilor”, a spus Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt de la IPJ Vaslui, potrivit wowbiz.ro.

Cele două adolescente, de 12 și 15 ani, au fost preluate de către Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Făptaşul de 24 de ani a fost reținut de către oamenii legii, la scurt timp de la aflarea detaliilor.

Adauga un comentariu