Actualitate

Incredibil: PNL a atacat la CCR legea PSD de amânare a ratelor la bănci!

Publicat: 06 apr. 2020

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, anunță faptul că PNL a atacat la CCR cele două legi inițiate de PSD și susținute de Pro România, ALDE și UDMR.

Este vorba de legea prin care românii își pot amâna ratele la bănci și Legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României.

Roman acuză PSD de populism, lovind indirect în toți românii care nu își mai pot plăti acum ratele deoarece au rămas fără serviciu sau au intrat în șomaj tehnic.

„În forma propusă, cele doua proiecte nu sunt doar neserioase, ci și amatoriste și populiste.

Propunerile domnilor Ciolacu, Ponta și ale aliaților de strânsură, întorc România în vremurile epocii de aur a tovarășului Nicolae Ceaușescu, cu efecte devastatoare pentru economia națională și cetățenii români. Populismul și iresponsabilitatea acestor politicieni declanșează o nouă criză, cea economică, care va genera aruncarea economiei în prăpastie și va genera pierderea a sute de mii de locuri de muncă.

Deputații liberali au explicat în cadrul așa ziselor dezbateri parlamentare, neconstituționalitatea adoptării acestor legi populiste și iresponsabile. Cu toate acestea, PSD, Pro România și acum, “oamenii noi” in politica, au votat cot la cot, din perspectivă pur electorală, în contradicție totală cu funcționarea unei economii funcționale, oricum șubrezită de criza pandemică.

Asigurăm cetățenii onesti ai României și mediul financiar că aceste legi toxice nu vor intra în vigoare, că vom raspunde cu responsabilitate la pericolul populismului PSD“, susține Florin Roman.
Comentarii
  • Poate era mai bine ca, guvernantii si opozitia, sa se intrebe de ce la noi este cea mai mare dobanda din UE,sa actioneze in acest sens. Cand se vor intreba liberalii si de cum au gestionat intrarea in tara a celor cu coronavirus.Oare asta nu este populism?

Adauga un comentariu