Local

Incredibil. Un bătăuş este susţinut ilegal în ATOP Iaşi. Procedura de vot dubioasă pentru susţinerea scandalagiului Mircea Manolache

Publicat: 27 apr. 2020

Caz unic în administraţia ieşeana. Un invid care a sărit la gâtul unei femei şi care are numeroase probleme cu legea a fost susţinut de către Executivul Consiliului Judeţean şi de grupul PSD pentru a fi din nou membru al unui for ce ţine de ordinea publică. Bătăuşul Mircea Manolache a fost propus de grupul PSD pentru a fi din nou membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), asta după ce tot PSD a propus excluderea lui în vara lui 2018.

Pentru că între timp s-a reorientat către PSD, Manolache se afla la un pas de a fi reprimit în ATOP. Astăzi, la şedinţa plenului Consiliului Judeţean desfăşurată la distanţă s-a încălcat flagrant legea. În cazul nominalizării dintre consilierii judeţeni a unui nou membru în ATOP trebuie vot secret . Cum şedinţa se ţine online este greu de crezut că votul poate fi secret. Executivul lui Maricel Popa a propus o platformă de pe Google pentru acest vot, însă aleşii PNL nu au fost de acord.

Cu toate acestea, decizia a fost avizată cu 22 voturi pentru şi 10 împotriva. PSD şi aleşii ALDE şi-au dat în petec şi au susţinut proiectul şi i-au redat pe tavă lui Manolache un loc în ATOP fără să ţină cont de consectinte şi de faptul că încalcă legea. De altfel, acest loc ar fi trebuit să revină PNL, care l-a şi propus pe Cătălin Timofciuc pentru această funcţie.  Manolache a revenit la sentimente la bune faţă de PSD, iar Maricel Popa vrea să-l răsplătească cu un loc dat ilegal acestuia în ATOP Iaşi.

Votul va avea loc peste 2 ore, când aleşii judeţeni vor primi acele chestionare online.

Comentarii
  • Alo BZI dar ce faceți mușcați mâna care vă hrănește ? acesta este Măricel Popa acesta este PSD ! nu mași mira că mâine să vă interzică să mai publicați ceva . Dar sunt oamenii voștri așa că suportați !!!

Adauga un comentariu