Titlurile zilei

Îndepărtați cangrena din DSP Iași! Reacții golănești ale directorului Vasile Cepoi

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Îndepărtați cangrena din DSP Iași Reacții golănești ale directorului Vasile Cepoi
Vasile Cepoi a reacționat extrem de dur la adresa reporterilor BZI, care și-au permis să prezinte lucrurile așa cum sunt în realitate

Directorul Direcției de Sănătate Publică Iași, Vasile Cepoi, a avut câteva reacții golănești la adresa reporterilor BZI. Atitudinea acestuia denotă lipsă totală de profesionalism și spune multe despre caracterul său mizerabil

Directorul DSP Iași s-a arătat extrem de deranjat de faptul că am prezentat lipsa informațiilor cu privire la documentele necesare pentru vaccinarea copiilor disponibile pe platforma DSP Iași. Angajații instituției se plâng de atmosfera în care sunt obligați să lucreze din cauza lui Vasile Cepoi. Există mai multe asociații care susțin că vor solicita la Ministerul Sănătății demiterea acestuia.

Vasile Cepoi, Director Direcția de Sănătate Publică Iași, a declarat telefonic ce acte sunt obligatorii pentru vaccinarea copiilor, dar pe site-ul instituției în continuare nu sunt prezentate aceste informații, deși acesta a recunoscut că este o scăpare din partea instituției pe care o conduce și că se vor opera actualizări. Părinții sunt confuzi din cauza acestei situații, mai ales că nu sunt menționate în mod clar toate clauzele și măsurile necesare.

Reacții halucinante ale lui Vasile Cepoi: „Eu știu că la Pașcani sunt vaccinuri!“

vasile cepoi director dsp Iasi
Vasile Cepoi, Director Direcția de Sănătate Publică Iași, a declarat telefonic ce acte sunt obligatorii pentru vaccinarea copiilor, dar pe site-ul instituției în continuare nu sunt prezentate aceste informații

Reporterii BZI au prezentat într-un articol problemele cu care se confruntă părinții care vor să își vaccineze copii și că sunt mai multe probleme care au legătură cu modul haotic în care directorul DSP Iași a înțeles că trebuie făcută campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Informațiile se pot verifica de către oricine prin câteva click-uri pe internet și prin câteva telefoane date. Chiar și în aceste condiții, Vasile Cepoi, în loc să ia măsurile necesare pentru a remedia problemele semnalate, a confundat DSP Iași cu moșia sa proprie și a reacționat extrem de dur la adresa reporterilor BZI, care și-au permis să prezinte lucrurile așa cum sunt și nu cum și-ar dori de fapt cel plătit din bani publici, adică din buzunarul nostru, să aibă grijă ca toate să funcționeze așa cum trebuie în campania de vaccinare anti COVID-19 în județul Iași.

„Incompetento, cum îți permiți să scrii de mine de rău?! Cum îți permiți să scrii așa de mine în ziar?! Ai citat doar ce ți-a convenit. Eu ți-am menționat ce documente sunt necesare pentru vaccinarea copiilor. Tu trebuie să scrii de bine de mine, altfel nu mai pupi nicio declarație de la mine! Tu depinzi de mine!“, a tunat Vasile Cepoi la adresa unui reporter BZI.

Mai mult, Vasile Cepoi și-a permis să ceară scoaterea articolului de pe site-ul BZI, amenințând reporterul:

„Scoate imediat articolul de pe site, altfel nu mai ai ce discuta cu mine! Tu crezi că poți să scrii ce vrei tu?!“

Vasile Cepoi habar nu are că la Pașcani nu sunt vaccinuri pentru copii!

 dsp iasi
Mai mulți angajați ai instituției s-au plâns de incompetența directorului și de stresul continuu în care sunt obligați să lucreze

Deși la nivel național se vorbește în continuu despre vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani, directorul DSP Iași habar nu are că într-unul dintre cele 3 centre de vaccinare din județul Iași nu sunt vaccinuri!

„Eu știu că la Pașcani există vaccinuri. E o minciună ce ați scris!”, a urlat Vasile Cepoi la reporterul BZI.

În ciuda reacției vehemente a celui care confundă DSP Iași cu propria moșie, în continuare, centrul de vaccinare de la Pașcani nu are doze de vaccin anti COVID-19 pentru copii. Informația a fost confirmată nu doar de părinții care nu și-au putut vaccina copiii în aceste zile în Pașcani, dar și de o asistentă de la respectivul centru de vaccinare, care a precizat că până la data de 17 februarie nu vor fi astfel de vaccinuri.

„Pentru copii cu vârste cuprinse între 5-11 ani, nu mai există doze de vaccin. Urmează să primim noi doze în decursul zile de joi, 17 februarie”, a declarat o angajată a centrului de vaccinare din Pașcani, contactată la numărul afișat pe site-ul DSP Iași.

Dacă această informație atât de simplă nu este știută de către Vasile Cepoi, e greu de crezut că acesta poate gestiona o Direcție de Sănătate Publică, o instituție atât de mare și de o importanță maximă în condițiile pandemiei de COVID-19.

Angajații DSP Iași sunt disperați: „Chiar nu se găsește nimeni să-l demită!“

vasile cepoi
Părinții sunt confuzi din cauza acestei situații referitoare la vaccinarea copiilor contra COVID-19, mai ales că nu sunt menționate în mod clar toate clauzele și măsurile necesare

Se pare că acest comportament care nu dă dovadă de profesionalism este resimțit și în cadrul instituției pe care Vasile Cepoi ar trebui să o conducă. Mai mulți angajați ai instituției s-au plâns de incompetența directorului și de stresul continuu în care sunt obligați să lucreze.

„Atmosfera este foarte încărcată, noi suntem obligați să facem lucruri pe care nu le dorim uneori. Nivelul de stres și oboseala se resimt din plin. Există lucruri despre care cei din exteriorul instituției nu știu mare lucru, cu toate că ar trebui să fie un sistem transparent. Chiar nu se găsește nimeni să-l demită! E un haos total aici!”, a spus un angajat DSP Iași sub protecția anonimatului.

Mai mult de atât, o asociație de pacienți din România a primit mai multe solicitări din partea unor persoane din Iași și se dorește depunerea la Ministerul Sănătății a unei petiții prin care să se solicite demiterea lui Vasile Cepoi, care este mai preocupat să aibă reacții halucinante la adresa unor jurnaliști decât să se ocupe de buna funcționare a Direcției de Sănătate Publică Iași.

Șeful vremelnic al DSP Iași trebuie să înțeleagă faptul că reporterii BZI vor urmări cu atenție și vă vor prezenta toate neregulile de la această instituție, în ciuda acestor reacții golănești și a amenințărilor aduse la adresa unor reporteri care nu fac altceva decât să prezinte realitatea dezastruoasă din domeniul păstorit de Vasile Cepoi.

Adauga un comentariu