Magazin

Independența financiară este mai prezentă ca niciodată în rândul publicului feminin

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Independența financiară este mai prezentă ca niciodată în rândul publicului feminin

Lupta pentru câștigarea independenței financiare și recunoașterea statutului emancipat al femeilor apare cu secole în urmă, dacă ne gândim la Cleopatra, dar lupta propriu zisă și dezlegarea de clișeul „casnică” începe cu Coco Chanel și costumele fabuloase pe care aceasta le purta.

Câștigarea independenței, a recunoașterii în societate ca ființă înzestrată cu o minte sclipitoare care poate să facă mai mult decât curățenie și copii, a fost o luptă nu doar cu bărbații și societatea, ci și cu propria persoană: acel statut de slujitor pe care secole la rând bărbații l-au oferit femeilor din viața lor a dus la înrobirea femeilor și cu greu acestea au crezut că pot mai mult de atât.

În ziua de astăzi, mai exact în secolul actual, suntem martorii celui mai puternic marș al femeilor în fiecare zi. Deși războiul nu este pe deplin câștigat, micile lupte au fost câștigate și sunt câștigate în fiecare zi, ceea ce oferă o satisfacție maximă.

În pofida faptului că încă există femei casnice care sunt extrem de mulțumite cu statutul pe care îl dețin, sunt multe femei care dovedesc zilnic că pot să fie și mamă și tată pentru copiii lor, în ciuda singurătății, că pot să răzbească într-o lume a bărbaților, fiind pe posturi de conducere importante, că pot să conducă companii de succes, pot să creeze lucruri noi, pot să facă exact aceleași meserii ca și un bărbat.

Femeile moderne nu mai depind financiar de bărbații din viața lor sau de părinți, ele își creează propriul drum către succes și duc vieți împlinite pe propria muncă.

Femei de succes vedem astăzi în orice domeniu, de la savanți până la arhitecți, medici – femeile s-au infiltrat în toate domeniile, creând o lume mult mai echilibrată și mai dornică spre schimbare.

Femeile din ziua de astăzi nu sunt doar persoane extrem de inteligente, dar dețin însă și cel mai vechi atu: frumusețea. Frumusețea cucerește, frumusețea place și frumusețea vrăjește. De când este omenirea, femeile au știut cum să vrăjească bărbații prin frumusețe, iar în ziua de astăzi, femeile reușesc să câștige sume impresionante de bani de pe urma frumuseții.

Spre exemplu, jobul de model într-un studio videochat se bazează pe frumusețe, pe feminitate și pe seducție, astfel că femeile au rolurile principale. Acestea reușesc să îi vrăjească pe membrii online, care scot sume importante de bani pentru a petrece puțin timp în compania online a modelelor care arată perfect din cap până în picioare. Un model de videochat de top reușește să aibă încasări lunare de peste 10.000 de dolari, iar această sumă dovedește puterea și influența pe care o au tinerele din ziua de astăzi.

Dacă ne uităm și asupra influncerilor din ziua de astăzi, vom vedea că o bună parte din acest sector este dominat de femei, de latura lor creativă și de modul în care reușesc să își țină în fiecare zi publicul captivat prin content de calitate și campanii spectaculoase.

Astăzi, mai mult ca niciodată, suntem martori ai puterii femeilor și ai rolului acestora în societate.

Adauga un comentariu