Local

Indivizii suspectați de „țepe” cu bijuterii rămân după gratii!

Publicat: 06 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Indivizii suspectați de țepe cu bijuterii rămân după gratii

Cei patru suspecți din cazul de înșelăciune cu bijuterii rămân după gratii. Judecătorii Curții de Apel au respins contestația formulată de aceștia.
În urmă cu câteva zile, Vijai și Florin Neagu, Yalcin Mizgin și Daniel Stănescu au fost reținuți după ce au fost efectuate percheziții în mai multe locuri din municipiul Iași și comuna Grajduri.

Anchetatorii au vizat șase indivizi care ar fi constituit un grup infracțional organizat ce s-ar fi ocupat cu plasarea pe piață a unor bijuterii contrafăcute. Oamenii legii au afirmat că cetățeanul turc, care are un magazin de profil în zona centrală, a reușit să introducă în țară bijuterii de tinichea cu ștanță de aur. Din câte se pare, Mizgin deține în Turcia un atelier în care confecționează bijuterii.

Anchetatorii au mai susținut că verighetele erau făcute dintr-un aliaj și, mai apoi, erau placate cu aur. Astfel, chiar dacă erau doar suflate cu aur, era aproape imposibil ca un client să-și dea seama că la mijloc este ceva necurat. Pe lângă cei patru, oamenii legii îi mai vizează în cadrul cercetărilor pe Fraga Stănescu și pe Amador Tănase.

Adauga un comentariu