Eveniment-Social

Ineditul program „Ambasador TUIAȘI. Ambasador Global”, lansat de Prorectoratul Relații Internaționale de la Universitatea Tehnică din Iași

Publicat: 21 iun. 2021
Studenți în fața Universității Tehnice
Pentru facilitarea și încurajarea networkingului în dimensiunea internațională a comunității academice a Universității Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iași și pentru instruirea cadrelor didactice în activități de reprezentare internațională, Prorectoratul Relații Internaționale va organiza în format fizic (cu adaptare la situația din țară la momentul desfășurării) două serii din trainingul "Ambasador TUIAȘI. Ambasador Global"

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași lansează programul intitulat „Ambasador TUIAȘI. Ambasador Global”. Acesta este organizat de Prorectoratul Relații Internaționale din cadrul instituției de învățământ superior. El are drept scop facilitarea și încurajarea networkingului în dimensiunea internațională a comunității academice

Prorectoratul Relații Internaționale de la Universitatea Tehnică (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași organizează trainingul „Ambasador TUIAȘI. Ambasador Global”. Astfel, pentru facilitarea și încurajarea networkingului în dimensiunea internațională a comunității academice a TUIAȘI și pentru instruirea cadrelor didactice în activități de reprezentare internațională se va organiza, în format fizic (cu adaptare la situația din țară la momentul desfășurarii), două serii din trainingul intitulat „Ambasador TUIAȘI. Ambasador Global”.

Care este programul „Ambasador TUIAȘI. Ambasador Global”.

Programul „Ambasador TUIAȘI. Ambasador Global” este organizat în felul următor: Seria I în perioada 30 august – 2 septembrie 2021, orele 9:00 – 15:00, derularea sesiunii de training. Apoi, 13 – 17 septembrie, perioada în care cadrul didactic va trimite la international@tuiasi.ro materialul filmat, de maximum două minute, în Limba engleză ce va include un demo pentru promovarea TUIAȘI către parteneri internaționali, pentru feedback.

Între 20 – 30 septembrie 2021 (ziua exactă se va stabili ulterior) – întâlnire on-line pentru acordarea feedback-ului asupra materialului filmat. Seria a II-a: perioada 31 august – 3 septembrie 2021, orele 9:00 – 15:00, derulare sesiuni de training. Între 13 – 17 septembrie – perioada în care cadrul didactic va trimite la international@tuiasi.ro materialul filmat, de maximum două minute, în Limba engleză ce va include un demo pentru promovarea TUIAȘI către parteneri internaționali, pentru feedback. Apoi, de pe 20 și până pe 30 septembrie 2021 (ziua exactă se va stabili ulterior) – întâlnire on-line pentru acordarea feedback-ului asupra materialului filmat. Se vor emite certificate de participare.

Solicitarea înscrierii la una dintre cele două sesiuni de training se va realiza prin completarea unui formular Google

De precizat că, solicitarea înscrierii la una dintre cele două sesiuni de training se va realiza prin completarea unui formular Google, în care cadrul didactic va introduce informațiile conform cerințelor și va încărca documentele solicitate, inclusiv un material video de maximum un minut, în Limbile română sau engleză (prezentare și scopul participării). Formularul de înscriere poate fi accesat pe pe site-ul TUIAȘI. Perioada de înscriere pentru cele două serii de training, prin completarea formularului: 21 – 27 iunie 2021. Grupele se vor alcătui în ordinea completarii formularului de înscriere. La fiecare serie de training sunt disponibile 15 locuri.

Adauga un comentariu