Eveniment-Social

Informație esențială pentru cei care vor să construiască în Iași! Ce transmite instituția care avizează proiecte imobiliare

Publicat: 31 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Informație esențială pentru cei care vor să construiască în Iași Ce transmite instituția care avizează proiecte imobiliare

Direcția Județeană pentru Cultură (DJC) Iași anunță că, în perioada 7, 8 și 9 aprilie 2020 va fi organizată on-line ședința Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice (CZMI) cu numărul 5. Asta pentru proiectele a căror documentație a fost depusă în format letric la sediul DJC și transmisă în format PDF la [email protected].

Pandemia de coronavirus provoacă o serie de modificări legate de modul în care funcționează și își derulează activitatea instituțiile publice! Astfel, inclusiv Direcția Județeană pentru Cultură (DJC) Iași anunță că, în perioada 7, 8 și 9 aprilie 2020 va fi organizată on-line ședința Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice (CZMI) cu numărul 5. Asta pentru proiectele a căror documentație a fost depusă în format letric la sediul DJC și transmisă în format PDF la [email protected].

„Documentațiile se vor transmite pe e-mail în format PDF, membrilor CMZI pentru a fi analizate conform deciziei Instrucțiunii, numărul 1 a Ministerului Culturii și publicate pe http://www.cultura.ro/sites/default/files/inline-files/instructiuni-1-2020_fara-semnatura_0.pdf. DJC va verifica corespondența documentației depuse în format letric cu documentația transmisă în format PDF”, arată reprezentanții instituției.

De asememea, documentațiile transmise membrilor Comisiei vor fi însoțite de fișa de vot nominală. Fișa de vot completată și semnată de fiecare membru al CMZI va fi însoțită de fișa de vot nominală. Pe de altă parte, fișa de vot completată și semnată de membrul Comisiei va fi scanată (sau fotografiată) și va fi transmisă DJC prin e-mail. Fișele în format letric vor fi transmise prin Poștă sau se vor depune în plic sigilat la Direcția Județeană pentru Cultură în termen de 3-5 zile de la încheierea sesiunii on-line a CMZI cu numărul 5.

Lipsa fișelor de vot în format letric se consideră absență pentru membrul CMZI.

„Precizăm că membrii Comisiei sunt obligați să păstreze confidențialitatea informațiilor și datelor cu caracter personal și a celor care intră sub incidența protecției date de Legea cu numărul 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, pe care le va obține ca efect al calității de membru al CZMI”, au mai clarificat cei de la DJC.

Adauga un comentariu