BZI LIVE

LIVE VIDEO – Informații esențiale despre vaccinarea anti-COVID. Dr. Lucian Indrei, inspector șef DSP Iași, oferă detalii suplimentare la BZI LIVE

Publicat: 14 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 15 ianuarie 2021, începând cu ora 13:00, în cadrul emisiunii BZI LIVE va fi abordată o nouă temă medicală de interes. Conf. dr. Lucian Indrei, inspector șef al Direcției de Sănătate Publică Iași, discută despre vaccinarea anti-COVID-19 și variantele de vaccin existente la momentul actual. Medicul va răspunde la întrebări precum necesitatea administrării a două doze de vaccin, ce se întâmplă dacă suntem depistați COVID-19 pozitiv imediat după vaccinare, care este perioada de imunitate asigurată de vaccin și care sunt centrele în care se vor putea vaccina ieșenii, în condițiile în care va începe procesul de vaccinare pentru grupele de risc.

De asemenea, dr. Indrei va menționa modul de organizare al echipelor medicale care vor fi constituite la nivelul fiecărui punct de vaccinare. Un alt subiect va fi legat de situația Spitalului Mobil de la Lețcani, închis pentru câteva zile, timp în care se vor face lucrări de dezinfectare, sterilizare și mentenanță. Ce se întâmplă cu bolnavii de COVID internați în unitatea medicală și unde sunt transferați pacienții de la terapie intensivă va preciza conf. dr. Lucian Indrei.

Urmăritorii noștri pot adresa la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu