Cancan

Informații mai puțin cunoscute despre Mihaela Bilic: ce vârstă are și cine a fost iubitul ei

Publicat: 22 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Informații mai puțin cunoscute despre Mihaela Bilic ce vârstă are și cine a fost iubitul ei
Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic a avut o relație de lungă durată cu actualul soț al bunei sale prietene Andreea Berecleanu

De Mihaela Bilic a auzit foarte multă lume însă nu prea se cunosc date biografice despre ea, cum ar fi vârstă, stare civilă sau copii. Oricum, este unul dintre cei mai respectați nutriționiști din România și de părerea ei țin cont foarte multe persoane publice. Din 2008, Mihaela Bilic este medic primar în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați și căutați nutriționiști din țară. De profesie medic, ea a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în anul 1996. Și-a efectuat rezidenţiatul în Secţia de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, devenind medic specialist în 2002. După șase ani, în 2008, Mihaela Bilic a devenit medic primar în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice.

În continuare, Mihaela Bilic și-a aprofundat studiile și a efectuat un master în psihonutriţie la Paris, în 2013. Astfel, ea s-a axat pe studierea modului în care nutriţia şi neurobiochimia ne afectează emoţiile şi comportamentul faţă de alimente. Totodată, Mihaela Bilic este autoarea unor cărți de nutriţie bine primite de public. În 2007 a publicat „Trăiesc, deci mă abţin”, iar patru ani mai târziu – „Sănătatea are gust”, o carte de nutriţie dedicată întregii familii.

Mihaela Bilic vârstă

Reputatul medic nutriționist nu-și arată deloc vârsta, cu toate că a trecut de 50 de ani. Așadar, Mihaela Bilic s-a născut pe 26 mai 1970, în Câmpina. În ceea ce privește starea ei civilă, medicul nutriționist nu s-a căsătorit niciodată, însă a avut o relație de lungă durată, 13 ani, cu un alt medic, bine cunoscut în România.

Nu are nici copii, cu toate că a încercat în dese rânduri să râmână însărcinată. Inițial, Mihalea Bilic a văzut că nu rămâne însărcinată pe perioada unui an și a făcut nişte analize. Cu toate acestea, i s-au dat diagnostice diferite. Mai mult, a avut şi o încercare de fertilizare in vitro, însă nereușită, şi apoi nu a mai continuat. Astfel, Mihaela Bilic nu consideră faptul că nu are copii drept o nerealizare din partea sa.

Mihaela Bilic iubit

În prezent nu se cunosc detalii cu privire la viața sentimentală, însă Mihaela Bilic a avut o relaţie de 13 ani, care a fost mai solidă şi mai puternică decât orice căsătorie. Înainte de a forma un cuplu cu vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, medicul estetician Constantin Stan a avut o relație de lungă durată cu Mihaela Bilic. Iar pe Andreea Berecleanu și Mihaela Bilic le leagă o frumoasă și de durată prietenie.

În urmă cu ceva timp, Mihaela Bilic explica, într-un interviu, care au fost motivele ce au dus la separarea sa de Constantin Stan.

„Cred că fiecare dintre noi a evoluat. El, dacă vrei, a ajuns la apogeul carierei lui. Eu l-am sprijinit foarte mult și apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relație, poate criza femeii de 40 de ani, și aveam o ușoară senzație de neîmplinire. Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp și de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să găsesc răspunsul la întrebările mele personale. De la carieră și până la ce anume mă face pe mine fericită”, spunea Mihaela Bilic.

Însă, cu siguranță, Mihaela Bilic, a cărei vârstă se apropie de 51 de ani, a învățat din propriile greșeli după ce a trăit cu impresia că relaţiile se construiesc.

Adauga un comentariu