Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Nu se prăjesc, nu se bagă la cuptor, dar sunt absolut delicioşi. Vorbim de ardei umpluţi cu brânză, un aperitiv pe care poţi să-l prepari în mai puţin de 15 minute.
4 ardei capia mari
100 g brânză de vaci
300 g telemea de vaci
50 g unt
usturoi
pătrunjel verde
Ardeii se spală, se taie în două şi se curăţă. Topeşte untul, adaugă-l peste brânza de vaci, pune şi telemeaua rasă şi amestecă bine. Separat, pisează 4-5 căţei de usturoi şi adaugă-i în brânză. Poţi aduga sare, după gust.
Pasta de brânză obţinută se foloseste pentru a umple fiecare jumătate de ardei. Serveşte cu verdeaţă proaspătă.