BZI LIVE

LIVE VIDEO – Îngrijirile paliative în vremea COVID-19. Dr. Vladimir Poroch, coordonator Compartiment Îngrijiri Paliative IRO Iași, vorbește la BZI LIVE despre managementul pacienților oncologici în pandemie – FOTO

Publicat: 14 mart. 2021
Luni, 15 martie 2021, începând cu ora 12:30, în studioul BZI LIVE este invitat dr. Vladimir Poroch, șef lucr. univ. dr. la UMF Iași și coordonator Compartiment Îngrijiri Paliative IRO Iași, pentru a discuta despre rolul îngrijirilor paliative în pandemia de COVID-19. Medicul va împărtăși experiențele și lecțiile învățate în timpul acestei crize și va discuta despre cum pot fi susținute și răspândite programele de îngrijire paliativă de care să beneficieze cât mai mulți oameni aflați în suferință.
Suferinzi sunt și aparținătorii celor bolnavi iar invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre condițiile în care accesul vizitatorilor este permis. Sunt aparținători care au preferat să își externeze rudele pentru a petrece împreună la domiciliu timpul rămas? Este o soluție aceasta în pandemie? Răspunsul, alături de multe altele, va fi oferit în emisiune.
Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Comentarii
Adauga un comentariu