Cancan

Inna a confirmat că are iubit. E un cântăreț celebru și el

Publicat: 19 aug. 2020
Inna a confirmat că are iubit
Îndrăgita brunetă a confirmat că Deliric este iubitul ei

Inna a confirmat că are iubit. Cuplu-bombă în showbizul românesc, după ce îndrăgita vedetă a confirmat relația cu Deliric. Acest lucru a venit după mai mulșt timp în care s-a speculat pe seama relației dintre cei doi.

Așadar, după mai mult timp în care speculațiile au tot curs pe seama acestui subiect, Inna a confirmat. Ea și Deliric formează un cuplu. Mai mult, până să facă declarațiile oficiale, artista a făcut un gest care nu mai lăsa loc de interpretări că se iubește cu celebrul rapper.

Inna a confirmat că are iubit

Frumoasa interpretă a vrut tot timpul să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Numai că, de această dată, Inna a dat cărțile pe față și a recunoscut. Așadar, după lungi speculații cu privire la iubitul ei, a recunoscut că formează un cuplu cu Deliric.

Iar modul în care și-a „oficializat” relația este unul inedit. Pe contul său de Instagram, Inna a postat o fotografie super sexy cu ea, în costum de baie. Iar pe posterior l-a etichetat pe nimeni altul decât… pe Deliric! Fanii au fost în extaz să vadă că Inna recunoaște și își asumă relația cu celebrul rapper. Totodată, i-au lăsat acesteia numeroase comentarii în care au felicitat-o pentru gest și pentru sinceritate.

Și asta nu e tot. În urmă cu 2 zile, Deliric și-a serbat ziua de naștere, iar Inna a postat o fotografie cu el pe contul său de Instagram. Alături de aceasta a scris un mesaj emoționant și plin de iubire.

„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris Inna, în dreptul imaginii care a adunat peste 15.000 de like-uri.

A confirmat și în presă relația

Pe lângă gesturile pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, Inna a confirmat relația și în mass-media. Astfel, ea vorbit pentru prima dată despre relația cu Deliric și a recunoscut faptul că formează un cuplu.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat Inna, pentru Elle.ro.

Cum este Inna dincolo de scenă

Inna este o artistă foarte populara în întreaga lume, însă puțină lume știe detalii despre viața ei privată. Artista a dezvăluit că locuiește cu părinții încă. Evident, își dorește și copii, ca orice om de-altfel. Însă, dincolo de cariera artistică, nu-i place să piardă nopțile.

„Singurele nopți când dorm târziu sunt când am concert. Clubul este ce fac eu și nu ar mai fi o distracție pentru mine. Mie îmi place opusul clubului, parcul, să nu fac nimic, să nu cânte muzica”, a declarat Inna.

Dincolo de faptul că Inna a confirmat că are iubit, pe plan muzical, chiar și fără concerte, a fost extrem de activă. Ea a lansat piese precum „Not My Baby”, „Sober” și „Nobody” și se pregătește de o toamnă plină de muzică și de colaborări. Astfel, Inna va participa la emisiunea Masked Singer România.

Tags:
Adauga un comentariu