Cancan ultimă oră

Inna, înălțime adevărată! Cât de scundă este artista?

Publicat: 29 nov. 2021
inna imbracata in bustiera roz
Chiar dacă artista este minionă în toată regula, Inna nu are niciun fel de complex în legătură cu înălțimea sa

Inna este mai scundă decât credeai! Artista se numără printre cele mai mici de înălțime vedete din showbizul românesc. Fanii își imaginau că e mică, însă Inna are o înălțime care a șocat pe toți. Ea este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România, reușind de fiecare dată să uimească prin aparițiile sale la concerte.

Vedeta este conștientă de înălțimea ei, iar pentru a părea mai înaltă pe scenă, aceasta apelează la diferite „trucuri” și „artificii”. Chiar dacă este mică de înălțime, Inna reușește să-și pună în valoare toate calitățile, atât cele fizice, cât și cele artistice.

inna imbracata provocator
Inna este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România

Inna: Ce înălțime are artista?

Inna arată diferit în realitate față de ecranul de la tv. Dacă unele vedete încearcă să mascheze câteva kg în plus, atunci Inna încearcă să pună câțiva centimetri. O dată cu experiența, vedeta a învățat care sunt unghiurile care îi lungesc silueta, folosindu-le din plin. În fotografiile postate pe rețelele de socializare, vedeta pare mai înaltă decât în realitate. Din acest motiv, fanii cântăreței au rămas șocați când au aflat că Inna are o înălțime de doar 1,63 m.

„Mă simt foarte bine în pielea mea și chiar pot spune că nu am niciun fel de complex. Nu cred că am nevoie de operații estetice. Mănânc sănătos, dansez mult și încerc să am grijă de mine prin metode naturale”, a mărturisit Inna.

Chiar dacă artista este minionă în toată regula, Inna nu are niciun fel de complex în legătură cu înălțimea sa. Vedeta știe cum să-și pună toate atuurile în evidență, din acest motiv pare mai înaltă pe scenă, în fotografii și videoclipuri.

inna imbracata sexy
Chiar dacă este mică de înălțime, Inna reușește să-și pună în valoare toate calitățile

Chiar dacă nu este înaltă, Inna preferă să poarte sneakers în viața de zi cu zi, doar la evenimente sau concerte vedeta optează pentru tocuri înalte și încălțări cu platforme. De cele mai multe ori, Inna a fost observată cu adidași mai înalți, cu talpă groasă. Astfel, vedeta poate părea mai înaltă fără a se obosi să poarte tocuri. Chiar dacă vedeta apelează la „trucuri” pentru a părea mai înaltă, artista este mândră de modul în care arată.

inna imbracata in negru intr-un lift
Inna a lansat videoclipul piesei „De Dragul Tău”

Inna a lansat videoclipul piesei „De Dragul Tău” din cadrul seriei „The Session”

Inna a lansat videoclipul pentru cea mai emoționantă piesă, în limba română, cântată de artistă în ultima perioadă. Videoclipul este la fel de profund ca și piesa, trezind sentimente de nedescris. Piesa este o confesiune sinceră despre iubirea profundă și fericirea de a fi alături de persoana care face sufletul să vibreze.

„”De dragul tău” este piesa plină de emoție și sensibilitate pe care am ascultat-o pe repeat și care îmi place tot mai mult cu fiecare play. Să o ascultați cu drag și cu iubire!”, a spus INNA.

inna cu mana in sus imbracata sexy
Artista are peste 7 milioane de abonați pe canalul ei de YouTube

Inna are o carieră de succes, fiind numărul 6 după artiștii europeni precum Adele sau Dua Lipa. De asemenea, artista are peste 7 milioane de abonați pe canalul ei de YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări la videoclipurile postate. Recent, artista a lansat o piesă intitulată „Up” care a adunat în doar primele săptămâni aproape 8 milioane de vizualizări.

Adauga un comentariu