Prima pagină » Actualitate » Inna și-a anulat cele două concerte pe care urma să le susțină în Kazakhstan! Reacția fanilor a fost neașteptată: ”Să le fie rușine…” / FOTO

Inna și-a anulat cele două concerte pe care urma să le susțină în Kazakhstan! Reacția fanilor a fost neașteptată: ”Să le fie rușine…” / FOTO

28 apr. 2024, 20:00, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Inna le-a dat o veste proastă fanilor! În urma unor probleme, artista a fost nevoită să își anuleze cele două concerte pe care urma să le susțină în Kazakhstan! O mulțime fani au avut o reacție neașteptată în urma anunțului Innei. Iată care a fost motivul.

Milioane de fani din întreaga lume o așteaptă pe Inna cu nerăbdare la concerte în țările lor, iar de fiecare dată anunță câte un spectacol, biletele se vând mai repede decât ar crede. În curând urma să cânte în Kazakhstan, în Almaty și Astana. Din nefericire pentru publicul ei, artista a fost nevoită să își anuleze concertul.

Inna și-a anulat cele două concerte din Kazakhstan

Nu se întâmplă des ca Inna să își anuleze concertele, însă iată că a fost nevoită să ia acum această decizie.

Se pare că de vină ar fi fost niște obligații prevăzute în contract pe care organizatorii nu le-ar fi respectat. Din acest motiv, a decis să își anuleze cele două spectacole pe care le-ar fi avut în curând.

Vedeta și-a cerut scuze și a transmis să speră că va putea să își organizeze alte concerte în Kazakshtan în curând.

De asemenea, se pare că Inna are o relație foarte apropiată cu locuitorii din Kazakhstan, căci a spus că a fost foarte bineprimită de fiecare dată când a ajuns acolo.

”Îmi pare foarte rău să anunț că, din cauza unor obligații contractuale care nu au fost îndeplinite de către organizatori, cele două concerte din Almaty și Astana sunt anulate. Eu și echipa mea ne vom asigura că toate biletele deja cumpărate vor fi returnate și sper că în viitorul apropiat vom avea șansa să ne distrăm împreună. Kazakhstan, te iubesc și mulţumesc că m-ai primit de fiecare dată cu toată dragostea!”, a scris Inna, pe Instagram.

Cum au reacționat fanii

Vestea că un concert al Innei poate fi dezamăgitoare pentru oamenii care o așteptau să facă spectacol în țara lor. Așadar, în urma anunțului, cu toții și-au exprimat regretul că nu vor avea șansa să o vadă pe Inna prea curând. De partea cealaltă, au fost și fanii care au transmis un mesaj dur pentru organizatori.

”Să le fie rușine organizatorilor”, ”Oricât de dezamăgitoare ar suna această decizie, sunt sigură că te vei revanșa față de ei în felul tău special!”, ”Îmi pare rău să aud asta, dar vom înțelege că tu și echipa ta ați făcut tot ce ați putut și că aceste lucruri se întâmplă întotdeauna”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Comentarii
  • Pricepe cineva fraza asta:

    „Vestea că un concert al Innei poate fi dezamăgitoare pentru oamenii care o așteptau să facă spectacol în țara lor.”???

    Ce fumezi, „jurnalistule”?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *