Magazin

INNO, Bredent, Nobel Biocare, diferite tipuri de implant dentar folosite de clinicile profesioniste

Publicat: 02 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
INNO Bredent Nobel Biocare diferite tipuri de implant dentar folosite de clinicile profesioniste
implant dentar

O mare parte a persoanelor din ziua de astazi se confrunta cu pierderea unuia sau mai multor dinti. Acest fapt poate fi atribuit atat varstei inaintate, cat si diverselor afectiuni, accidente sau alte cauze. Cu toate acestea, tehnologia din domeniul medicinei dentare a avansat mult in ultimii ani, astfel incat tot mai multi oameni isi permit astazi un tratament cu implant dentar.

Acest tip de tratament, fata de alte metode de a inlocui dintii lipsa, se simte si arata exact ca un dinte natural, rezistand chiar si intreaga viata, daca este intretinut corespunzator. In prezent, exista mai multe tipuri de implanturi dentare, cu diferite caracteristici. Iata care sunt cele mai cunoscute dintre acestea!

Implant dentar INNO

Produs in Coreea de Sud, acesta ofera calitate si stabilitate in timp, la un pret avantajos. Implantul beneficiaza de o suprafata tratata special, care face ca integrarea osoasa sa fie mai rapida. Cei 20 de ani de cercetare in domeniu garanteaza rezultate de lunga durata si un design excelent, perfect optimizat pentru structura intraorala a pacientului. De asemenea, osteointegrarea rapida si puternica, precum si rezultatele estetice obtinute fac ca acest tip de implant sa se numere printre alegerile preferate de catre medicii dentisti, dar si de catre pacienti.

implant dentar

Implant dentar Bredent

Fiind produs in Germania, implantul Bredent ofera garantia unui tratament calitativ, putand fi utilizat atat pentru restaurarea unui singur dinte, cat si a intregii arcade dentare. Atat tratamentul inovator aplicat la suprafata unui implant Bredent, cat si structura sa speciala sunt factori care contribuie major la cresterea stabilitatii dintelui artificial. De asemenea, integrarea rapida in os, precum si rezistenta in timp recomanda acest tip de tratament oricarei persoane care doreste sa suplineasca lipsa unuia sau mai multor dinti.

Modelul Bredent este foarte versatil, astfel incat rezultatul final va fi de fiecare data unul de calitate! Intr-o singura sedinta pot fi realizate atat extractia dentara, cat si inserarea implantului dentar. Sistemul propus de Bredent este unul modern, care favorizeaza reducerea pierderilor osoase si conservarea tesuturilor moi din jurul implantului.

Implant dentar Nobel Biocare

Avand o experienta de peste 60 de ani, Nobel Biocare este un implant inovator, care beneficiaza de o serie de caracteristici unice. Implanturile dentare Nobel sunt realizate din titan pur, de gradul 4, lucrate la rece pentru a da nastere unui suport stabil si foarte rezistent. Este indeosebi utilizat pentru cazurile complexe.

Implantul Nobel Biocare este tratat la suprafata cu TiUnite, procedura care mareste suprafata acestuia. Din acest motiv, procesul de osteointegrare este mai rapid, implantul fiind ideal in cazul pacientilor care sufera de pierdere osoasa. De asemenea, acesta ofera solutii si in cazurile in care exista un os compromis.

Printre avantajele alegerii unui implant dentar Nobel Biocare se numara si:

  • Cresterea volumului tesuturilor moi, pentru a asigura un rezultat cat mai natural;
  • Stabilitate ridicata: Implantul imita perfect forma radacinii naturale a dintelui;
  • Poate fi inserat atat dupa extractie, cat si in locurile deja vindecate;
  • Osteointegrare rapida si de durata. Implantul Nobel Biocare este proiectat pentru a ramane in os pe toata durata vietii, cu conditia respectarii standardelor de igiena orala.

 

 

 

Adauga un comentariu