Magazin

Inovație românească: cel mai mic preț RCA în doar 60 de secunde

Publicat: 19 apr. 2021

Cum poți scăpa de grija RCA-ului cât stai la semafor

Asigurările, mai ales cele obligatorii, sunt un lucru de care cu toții vrem să scăpăm cât mai repede și cât mai ieftin. Dacă tot ne costă bani, să ne coste cât mai puțini și să nu ne mănânce și timp.

Pe această idee, un grup de programatori români a dezvoltat o nouă platformă online, care permite ca încheierea de asigurare RCA online să se poată face în timpul petrecut la semafor. Platforma se numește RCA.ro.

Conform testelor noastre, din  momentul în care un utilizator intră pe www.RCA.ro, durează maximum 60 de secunde pentru a introduce datele și a avea acces la cele mai mici prețuri de pe piață. Apoi, în alte 30 de secunde, ai polița. Este de departe cel mai rapid RCA online de la noi.

Această performanță este posibilă datorită unei interfețe extrem de ușor de utilizat și a unor inovații la nivelul bazelor de date care permit platformei să completeze automat o serie de informații, fără ca utilizatorul să trebuiască să le introducă manual.

Mai mult, odată ce contul a fost creat, aplicația funcționează ca un asistent virtual pe probleme auto. Contul MyRCA trimite din timp notificări atunci când asigurarea, rovinieta sau ITP-ul sunt pe cale să expire, astfel încât clientul are timp să gestioneze situația. Iar reînnoirea poliței RCA se face aproape instantaneu.

Pentru a facilita la maximum accesul la gestionarea polițelor, RCA.ro este optimizată în mod special pentru telefonul mobil. Polița poate fi prezentată agenților de circulație în format digital, iar dacă utilizatorul a pierdut-o, o poate descărca instant din contul său MyRCA.

 

 

 

Adauga un comentariu