Bursa Barfelor

Inspectoarea de la Finanțe a fost prinsă. Un afacerist a turnat-o

Publicat: 01 mai 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu o informație destul de sensibilă de pe la Finansurile ieșene. Fix în săptămâna patimilor, babele au aflat că se întâmplă ceva necurat prin instituție, personajul prinicipal fiind o inspectoare pe nume Miaiela Ionică, una care se ocupă cu călăritul agenților economici care uită să plătească dările și la bugetul șmecherilor. Babele nu au vrut să dea pe goarnă chiar în aceste momente, dar pentru că sunt duse prea mult pe la biserică s-au hotărât să vorbească despre toată tărășenia. Eh, ce a făcut inspectoarea? A comis-o tare când s-a dus să amendeze pe unul cu firmuliță, a avut chiar și câteva schimburi de meiluri.

După ce l-a amendat, la câteva zile, hop, altă amendă. Negru de supărare, afaceristul i-a spus că este un habuz. Nici inspectoarea nu știa ce să mai zică, pur și simplu a uitat și nu știa cum să mai dreagă busuiocul. Partea gravă e că meilurile au ajuns și la alți afaceriști, care le flutură pe la Finansuri. Babele nu știu cum se va termina povestea asta, dar e posibil să se lase și cu o suspendare pentru inspectoare. Chiar dacă este o perioadă de îmbuibare, babele vor mânca și bea moderat, ca să fie cât mai atente la ce se întâmplă în jur. După sărbătoare, vor veni cu alte detalii…

 

 

Comentarii
  • O fi luat-o razna de la aitea cifre din contabilitate. Nu ati vazut si cazul Parvu Aura Florentina care “la incaltat” cu un plod pe Nazy sperînd să o ia de nevastă si in final a facut 90 de zile “terapie” la renumitul vin Beciul Domnesc???

  • Cam sesimtita si avara Ionita Muhaela. Baga adinc manuta si motiva ca e si pentru sefu’… care sef, de serviciu sau….șăfu’ ăl mare de la Inspectie???🤔

  • I se trage de la revelionul Dragusani, asa-i Iubita? Dragoste mare cu Cristy, alt bețiv ca si doamna…cine se aseamana se uneste, nu?

Adauga un comentariu