Eveniment-Social

Inspectoratul Școlar Județean din Iași, precizări privind activitatea sa cu publicul

Publicat: 11 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inspectoratul Școlar Județean din Iași precizări privind activitatea sa cu publicul

Inspectoratul Școlar Județean din Iași a făcut precizări privind activitatea sa cu publicul în contextul prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

„Având în vedere recomandările C.N.S.S.U. și ale M.E.C. cu privire la dispunerea unor măsuri de reorganizare a activităților în cadrul instituțiilor publice, în perioada 11 – 22 martie 2020, au fost stabilite următoarele la nivelul I.S.J. Iași:
• Activitatea cu publicul se va desfășura zilnic între orele 12.00 – 14.00, corp A
• Activitatea Biroului Acte studii din cadrul Compartimentului Plan, Salarizare, Informatizare se suspendă până la data de 22 martie 2020 cu posibilitatea de prelungire, dacă situația o va impune
• Accesul autovehiculelor din afara I.S.J. este permis doar în intervalul orar 09.00 -14.00
• Programul de audiențe al inspectorului școlar general se suspendă până la data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, dacă situația o va impune.
Toate celelalte activități care presupun comunicarea între I.S.J. Iași – unități de învățământ, alte instituții și persoane fizice se vor desfășura on line, prin intermediul adresei de email [email protected]

Totodată vă informăm că vineri, 13 martie 2020, în intervalul orar 8.00 – 16.00 se va realiza igienizarea tuturor spațiilor, ceea ce limitează accesul persoanelor în incinta I.S.J. Iași.”, potrivit comunicatului transmis de ISJ Iași.

Adauga un comentariu