Eveniment-Social

Inspectoratul Școlar Județean Iaşi, invitație la dezbaterea cu tema Solidaritate Socială

Publicat: 01 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inspectoratul Școlar Județean Iaşi invitație la dezbaterea cu tema Solidaritate Socială

Inspectoratul Școlar Județean Iaşi vă invită să participaţi la dezbaterea cu tema SOLIDARITATE SOCIALĂ, a treia activitate din seria dialogurilor lunare pe care IISJ le-a inițiat în acest an școlar cu partenerii din comunitate în cadrul proiectului Școala pentru valori autentice – școala comunității, ediţia a III-a.

Evenimentul are loc marți, 3 decembrie 2019, de la ora 10.00, în sala A20, etajul 1, la Inspectoratul Școlar Județean Iaşi, şi va constitui, cu siguranță, un prilej de dialog între reprezentanți ai ONG-urilor, profesori, părinţi, elevi şi parteneri instituţionali din comunitatea ieşeană.

Acesta va fi si un prilej de sensibilizare si de implicare a comunităților educaționale din județ în activităţi social-filantropice, dar și de inițiere a unor posibile activități comune pentru luna decembrie, lună care stă sub semnul SOLIDARITĂȚII SOCIALE.

ISJ Iași are convingerea ca in școli se vor derula activități formative, valoroase pentru elevi, cadre didactice și avem de asemenea incredere că vom găsi împreună calea spre valorile sociale și morale de care învățământul preuniversitar ieșean are nevoie.

Adauga un comentariu