Local

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi investește aproape 50 de mii de lei în mobilier

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi investește aproape 50 de mii de lei în mobilier
În luna aprilie, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi investeşte aproape 50 de mii lei în mobilier

În luna aprilie, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi investeşte aproape 50 de mii de lei în mobilier. În acest sens, a încheiat, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), 4 contracte cu Asociaţia Zece Fix.

În luna aprilie, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi a încheiat 4 contracte cu Asociaţia Zece Fix

În data de 10 aprilie 2024, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi a încheiat cu Asociaţia Zece Fix, Unitate Protejată Autorizată, un contract în valoare de 5.670 de lei, pentru achiziționarea de saltele antiescară cu compresor. Oferta a fost publicată pe SEAP, în data de 9 aprilie, la ora 14.17, și atribuită asociației o zi mai târziu, la ora 14.44. Prin acest contract, unitatea medicală a achiziționat 15 saltele, fiecare având prețul de 378 de lei. Tot în data de 10 aprilie 2024, la aceeași oră, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi mai atribuia Asociaţiei Zece Fix un al doilea contract, de această dată în valoare de 16.632 de lei. În schimbul acestei sume, unitatea medicală urma să primească 22 de saltele de pat cu husă detașabilă și impermeabilă. Pentru fiecare, unitatea medicală a plătit 756 de lei. Pe data de 10 aprilie 2024, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi atribuia Asociaţiei Zece Fix un alt treilea contract, în valoare de 12.016 lei, pentru achiziționarea de noptiere de pat.

Pentru această sumă, asociația s-a obligat să livreze către unitatea medicală 8 noptiere, fiecare având prețul de 1.502 lei.  În data de 11 aprilie 2024, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi a încheiat cu Asociaţia Zece Fix un contract în valoare de 11.900 de lei. În schimbul acestei sume, asociaţia trebuie să livreze unității medicale 170 de perne hipoalergice. Pentru fiecare, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi a plătit 70 de lei.

De la începutul anului 2024, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi a mai încheiat încă două contracte cu Asociaţia Zece Fix. Astfel, în data de 11 martie, cele două au încheiat un contract în valoare de 5.250 de lei, pentru care asociția a livrat către unitatea medicală 15 pachete pentru măsurarea glicemiei. În aceeași dată, unitatea medicală a mai atribuit Asociaţiei Zece Fix un contract în valoare de 37.500 de lei, sumă în schimbul căreia a achiziționat 25 de noptiere de pat. Asociaţia Zece Fix are sediul în localitatea Sântandrei, județul Bihor.

Unitatea medicală a achiziționat mobilier de la mai multe firme

În luna aprilie a acestui an, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi a achiziționat mobilier și de la Dedeman. Astfel, în data de 18 aprilie, unitatea medicală a atribuit către această firmă un contract în valoare de 1.617lei, pentru achiziția unei etajere, a unui birou, scaun de birou și a unui dulap cu două uși. Tot în luna aprilie, în data de 10 aprilie, unitatea medicală a încheiat cu Dedeman un contract de 797 de lei, pentru achiziția unui scaun de birou.

Pe 9 aprilie 2024, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi a achiziționat de la aceeași firmă un alt scaun de birou, ce a costat 587 de lei, precum și un birou alb, în valoare de 696 de lei. Astfel, doar în luna aprilie, unitatea medicală a investit 49.915 lei în obiecte de mobilier.

Comentarii
  • Poate cu ocazia aceasta, votacul de șoșoci împreună cu grupurile lui de studenți, babe sau ce îi mai trece prin neuronul scurtcircuitat, să aibă somnul mai liniștit…și să lase fanteziile din ziar.

  • Si poate, intre timp, inspectorii isi vor face treaba mai bine, sa aplice legea acolo unde sunt raportate nereguli si unde se repeta abuzuri si coruptie. Bolnavii de aici sunt tratati gresit si nu primesc tratament trerapeutic de specialitate, ca nu au cabinete pentru asta. Este un loc trist, fara corectitudine fata de pacienti, in speciali cei care ajung acolo in urgenta.

  • Habar nu aveți meserie mai aveți curaj șa vb. Mai ales asistenții medicali din bucătărese sau spălat pe jos a-ți ajuns mari asistenți si nu știti nimic

Adauga un comentariu