Actualitate

Întâlnire de grad zero! Părinţii Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit pentru prima dată cu monstrul din Caracal: ”Îmi venea să-l omor!”

Publicat: 18 feb. 2020

Curtea de Apel Craiova în viitorul apropiat urmează să se pronunţe în cauza privind cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, cerere formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu, care s-au întâlnit, marţi, 18 februarie, pentru prima dată cu Gheorghe Dincă.

Avocatul familiei Măceşanu, Aurel Moldovan, a transmis că au solicitat mutarea acestui dosar, pentru că au „suspiciuni rezonabile că acel judecător va fi imparţial şi va judeca după cum i se va dicta”, nu după probele administrate în această cauză.

Părinții Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă

Prezenţi în sala de judecată, rudele Alexandrei, care de o perioadă îndelungată nu ştiu ce s-a întâmplat cu fiica lor, l-au privit pentru prima dată în ochi pe Gheorghe Dincă, moment pe care l-au suportat cu mare greutate.

Interpelat cum i s-a părut Gheorghe Dincă, Ion Măceşanu, tatăl Alexadrei, a precizat că acesta „era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic”.

„Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor”, a spus Ion Măceşanu.

Adauga un comentariu