Magazin

Intamplari amuzante relatate de modelele Studio 20! Ce le-au cerut membrii sa faca in fata camerei web

Publicat: 20 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Intamplari amuzante relatate de modelele Studio 20 Ce le-au cerut membrii sa faca in fata camerei web
studio videochat Bucuresti

Viata unui model online este plina de provocari. Tinerele care lucreaza pentru un studio de videochat cu prestigiu nu au timp sa se plictiseasca si chiar au parte de multe portii de ras. Acestea au ocazia sa discute cu membri din toate colturile lumii, fiecare dintre ei avand diverse cerinte.

Pe langa incasarile mari si conditiile de lux dintr-un studio de videochat premium, modelele au o activitate placuta, relaxanta si plina de experiente noi. Iata cateva intamplari amuzante relatate de modelele Studio 20, cel mai mare studio de videochat non-adult din Romania:

Eva: „Am parte de experiente hilare in fiecare zi si am sansa sa intru in sesiuni private cu oameni extraordinari. Unul dintre admiratorii mei fideli este un student care tocmai ce s-a mutat singur, dupa ce a locuit cu mama lui, iar acum trebuie sa-l invat cum sa-si spele rufele, cum sa gateasca si chiar am avut un show in care l-am invatat cum sa isi impatureasca prosoapele si hainele. I-am aratat cum sa faca asta pas cu pas si l-am felicitat pentru reusita lui!”

Selena: „Cea mai amuzanta experienta de cand lucrez pentru acest studio videochat? De unde sa incep? Un membru din Franta a vrut sa ma invete cateva cuvinte in limba franceza. Conversatia cu el s-a petrecut dupa ce am avut o zi lunga, asa ca dorinta mea de a invata o limba noua a fost egala cu zero, dar m-am gandit ca fiecare experienta conteaza. Dupa cateva incercari nereusite, mi-a spus sa ma intorc cu spatele si sa imi dau o palma la fund, pentru ca am fost o fata „rea”, si sa strig „cou-cou-roo” cu un accent frantuzesc. La inceput, am crezut ca glumeste, dar a insistat, asa ca i-am indeplinit cerinta, razand atat de tare si strigand „cou-cou-roo” incat am cazut din pat!”

Rebecca: „Trebuie neaparat sa-ti povestesc asta! Odata, intr-o tabara… Nu, nu, glumeam! Odata, in timpul unui show privat la acest studio de videochat, un membru mi-a spus ca este un mare fan al desenelor animate „Tom si Jerry” si ca vrea sa facem un „role play”. Asadar, eu trebuia sa-l interpretez pe Jerry si sa ma ascund sub cearceaf sau in colturile camerei. De asemenea, trebuia sa scot sunete precum Jerry si sa ma lovesc de anumite lucruri de prin camera, in timp ce el punea sunete hilare pe calculator. A fost cel mai amuzant show din viata mea!”

Alessia: „Un membru avea un fetis neobisnuit cu privire la buric. El credea ca doua suflete pot comunica unul cu celalalt prin intermediul buricului. Asa ca m-a pus sa-mi lipsesc banda adeziva pe buric si sa pun un microfon acolo, pentru ca el sa poata vorbi cu sufletul meu. Nu am stiut daca trebuie sa vorbesc si eu, astfel ca atunci cand am incercat, mi-a spus sa tac pentru ca nu imi auzea sufletul vorbind. Noroc ca nu imi era foame, pentru ca altfel ar fi auzit doar stomacul meu „tipand” dupa mancare.”

Modelele Studio 20 au o multime de povesti inedite de care isi amintesc mereu cu drag. Daca si tu iti doresti sa ai o activitate placuta, vino la cel mai bun studio de videochat din tara!

Adauga un comentariu