Actualitate

Interesele ascunse ale lui Florin Cîțu! Avocatul Gheorghe Piperea scoate la iveală noi detalii

Publicat: 05 iun. 2020
Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea scoate la iveală noi motive care ar fi stat în spatele deciziei ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, de a desființa Direcția Generală Juridică din cadrul ministerului Finanțelor. Cîțu a dizolvat direcția care ar fi trebuit să se judece cu părinții său pentru un teren retrocedat.

„Câțu a desființat Direcția Generală Juridică din Ministerul Finanțelor. În afară de faptul că gestul devoalează un frumos conflict de interese și un drăguț abuz în serviciu, căci MF se judecă în niște litigii cu părinții lui Câțu, mai e și “amănuntul” că respectiva direcție selectează, controlează și supraveghează avocații care reprezintă Statul român în arbitrajele internaționale.

Alea pe miliarde de dolari. Măsura vine tocmai la timp, pentru că se pregăteau niște controale de la Curtea de Conturi în legătură cu modul în care fuseseră atribuite acele contracte cu avocații.

Lucruri fantastice se întâmplă pentru toți românii. Mă rog, cel puțin pentru unii dintre ei…”, scrie Piperea pe Facebook.

Adauga un comentariu