National

Interlopul Bobină din Giurgiu a murit pe skyjet, după o petrecere privată pe o insulă

Publicat: 11 iul. 2020

Ginel Iliuță Chivu, zis și Bobină, un tânăr de 34 de ani, din Giurgiu, cunoscut pe plan local ca interlop și proxenet, a murit, noaptea trecută, după ce a intrat cu un skyjet într-o barjă, după o petrecere privată pe insula Cama-Dinu.

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, pe Canalul Plantelor din Giurgiu, după Bobină a plecat de la petrecerea de pe insula Cama-Dinu împreună cu prietena sa.

La un moment dat, în jurul orei 00.45, interlopul care conducea un skyjet în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a intrat în plin într-o barjă, iar impactul i-a fost fatal.

Aflată și ea pe skyjet, prietena tânărului a fost rănită, însă a reușit să rămână la suprafața apei până la sosirea salvatorilor.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Bobină.

Petrecere cu șampanie, droguri și fete pe insula Cama-Dinu

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Gândul.ro, petrecerea la care a participat și interlopul Bobină s-a desfășurat pe insula din Rezervația Naturală Cama-Dinu-Păsărica, iar la ea au participat interlopi locali și fete.

De asemenea, la petrecere s-au consumat droguri și șampanie scumpă.

Aceleași surse au arătat că Bobină era unul dintre cei mai bogați proxeneți din Giurgiu, el având un autoturism marca Mercedes în valoare de aproximativ 150.000 de euro, iar tânăra cu care se afla pe skyjet în momentul accidentului ar fi chiar una dintre tinerele care se prostituau pentru el.

Poliția din Giurgiu a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de pe Canalul Plantelor.

Vlad Dediu, președinte UNSR, a fost resuscitat pe plaja din Mamaia

Vlad Dediu, preşedintele UNSR, se află în strare gravă la spital după ce s-a aflat la un pas de înec în Marea Neagră, la Mamaia.

Tânărul Vlad Dediu, preşedintele UNSR (Uniunea Naţională a Studenţilor din România), se află în stare gravă după ce a fost la un pas de înec în Marea Neagră, la Mamaia.

Din primele informaţii, se pare că Vlad Dediu a intrat, în această dimineaţă, să facă o baie în mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia. Acesta a fost la un pas de înec, fiind recuperat în ultima clipă din valuri de către oamenii care au sărit după el şi l-au scos la mal. Au fost apoi alertaţi paramedicii care l-au resuscitat pe plajă, pentru că se afla în stop cardio-respirator. După ce i-a revenit pulsul, bărbatul a fost transportat la spital, în stare gravă.

Adauga un comentariu