National

Interlopul din „Clanul Ţiganilor”, arestat în urma conflictului cu liderul „Clanului Sportivilor”

Publicat: 13 ian. 2020

Unul dintre cei doi bărbaţi acuzaţi de tentativă de omor în urma conflictului violent care a avut loc joi seară, în zona Tei – Toboc din Capitală, între două grupuri de interlopi, s-a predat, fiind reţinut. Două persoane rănite în timpul bătăii, în care s-au folosit arme albe, sunt la spital, în stare gravă.

Cezar Petcu, din clanul Țiganilor, cel care l-a tăiat pe Emil Marius Alecu, zis Bebino, șeful clanului Sportivilor, s-a predat luni poliţiştilor, el fiind reţinut.

El ar fi refuzat să facă declaraţii.

Petcu urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

”La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil că urmare aunei altercaţii”, a anunţat vineri Poliţia Capitalei.

Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru News.ro.

Emil Marius Alecu, zis Bebino, i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public,.

Joe, fost boxer, însoţit de câţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire, care fusese ales de adversari într-un -un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino, însoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu, zis Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor.

Atât Cezar Petcu, cât şi Emil Marius Alecu, zis Bebino, sunt acum acuzaţi de tentativă de omor.loading...

Adauga un comentariu