Local

Interlopul Oneață, prieten la cataramă cu Zaharia Schrotter. Împărțeau profiturile de la cazinouri

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Interlopul Oneață prieten la cataramă cu Zaharia Schrotter. Împărțeau profiturile de la cazinouri
Zaharia Schrotter este prieten cu Oneață

Interlopul Oneață, poreclit bossul barbutului a făcut dezvăluiri despre legătura sa cu Zaharia Schrotter, omul de afaceri din Iași. Aceștia jucau poker la aceeași masă, iar uneori organizau mese de poker.

În cadrul emisiunii a participat și șeful cazinourilor din România, Sorin Constantinescu, care explica în edițiile trecută că împăratul Vlasov juca zeci de milioane de euro într-o noapte.

Interlopul Oneață, prieten cu Zaharia Schrotter la poker

Invitat la un podcast de jurnaliștii de la cancan.ro, interlopul Oneață a declarat că era prieten cu Zaharia Schrotter și că împreună cu afaceristul din Iași organizau mese de poker din care împărțeau ”frățește” profitul. Interlopul a precizat şi sumele mari de bani pe care le câștiga alături de Zaharia, nu mai puţin de 125.000 de dolari în 48 de ore:

” Eu organizam masa și îmi dădea jumate mie și jumate luau ei (n.r. – cazinourile). Eu, pe jumatea asta eram tovarăș cu Zobi (n.r. – Zaharia Schrotter, om de afaceri din Iași, soțul creatoarei de modă Irina Schrotter).  Atunci, la o masă la care s-a jucat nonstop, două zile, 48 de ore, mi-a venit partea 125.000 de dolari, doar din pincă”. este mărturia lui Oneață.

Zaharia Schrotter este unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din Iași. Soțul creatoarei de modă Irina Schrotter a fost implicat în mai multe scandaluri. De exemplu, în 2019, jurnaliştii BZI.RO dezvăluiau în exclusivitate faptul că firma Greentek Lighting, unde printre acționari se regăsea și Zaharia a tras mai multe țepe unor parteneri de afaceri. Totul s-a lăsat cu un proces pe rolul Judecătoriei Iași.  Afaceristul ieșean a fost implicat în numeroase scandaluri, iar unele dintre ele s-au lăsat cu plângeri și cu anchete.

Cine este interlopul Oneață, spaima cazinourilor din București

Ion Pârnică este cel mai cunoscut barbangiu din România și s-a făcut remarcat prin faptul că a deposedat de sume mari de bani pe numeroși afacerişti din România. Oneață a fost plecat mai mulți ani în străinătate și nu se cunoaște cu exactitate ce făcea în afara țării. În 2019, Pârnică a fost condamnat la 100 zile de detenție, drept pedeapsă pentru „săvârșirea infracțiunii de desfășurare fără licență sau autorizație a jocurilor de noroc”.  Oneață nu a fost condamnat pentru vreo infracțiune pe teritoriul României, sau în afară, dar sumele de bani pe care le juca erau halucinante. Acesta era un apropriat al unor temuți interlopi din România cum ar fi membrii clanului Duduianu.

 

Acesta a avut legături strânse și cu Bercea Mondialu, un alt interlop care a avut legături cu fratele fostului președinte Traian Băsescu și care a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru o tentativă de omor la adresa unui fost viceprimar din localitatea Slatina. Jurnaliștii de la wowbiz au explicat la acel moment că Bercea Mondialu se asigura că lui Oneață nu îi lipsește nimic de la masă (participau la o nuntă alături de mai mulți interlopi din București, și nu numai.). Așadar, Zaharia Schrotter, era prieten la cataramă cu Oneață, lucru care poate trezi unele întrebări sau suspiciuni.

Comentarii
Adauga un comentariu