Stiri si curiozitati

Interpretarea viselor din somn. Cum să înțelegi avertismentele transmise de subconștient

Publicat: 14 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Interpretarea viselor din somn. Cum să înțelegi avertismentele transmise de subconștient
Încercând să învețe semnificația viselor, oamenii, mai presus de toate, au încercat să privească în viitorul lor și să înțeleagă ce le pregătește soarta pentru viitor

În momentul în care avem un coșmar suntem foarte interesați de interpretarea viselor din somn. Colorate sau cenușii, îmbibate de ecourile unei zile mai rele sau, dimpotrivă, purtând un semn, transportându-ne în trecut sau desenându-ne în minte imagini ale viitorului, toate acestea sunt visele noastre. Conținutul lor a fost mult timp un mister pentru omenire, în diferite perioade au existat diferite interpretări ale viselor.

Încercând să învețe semnificația viselor, oamenii, mai presus de toate, au încercat să privească în viitorul lor și să înțeleagă ce le pregătește soarta pentru viitor. Interpretat corect, visul ar putea fi un avertisment sigur, promisiunea bucuriei și prosperității sau dimpotrivă, vestitorul bolii sau chiar al morții. De asemenea, prin interpretarea viselor te poți asigură că vei simți din plin fericirea familiei sau a unei căsătorii timpurii. Multe persoane datorită viselor reușesc să-și găsească mai devreme sufletul pereche. Variantele de răstălmăcire a viselor au existat și există, iar toate sunt adunate în cărțile de vise sau în interpreții oferite de astrologi.

femeie care doarme si viseaza
Pentru a învăța interpretarea viselor, trebuie să descompuneți un vis în mai multe componente

Interpretarea viselor avute în somn. Cum se raportează acestea la evenimentele care se petrec cu omul în realitate?

În timp ce suntem treji, fiecare dintre noi primește o cantitate uriașă de informații, acest flux fiind continuu și inepuizabil. Conștiința noastră este forțată să păstreze în memorie doar informațiile cele mai importante și semnificative, ca și cum ar filtra toate celelalte. Cu toate acestea, un om își amintește tot ceea ce i se întâmplă la un moment dat, în cele mai mici detalii.

Acest lucru se întâmplă datorită subconștientului, care colectează și analizează toate informațiile primite. În timpul somnului, subconștientul nostru iese în evidență, întorcându-i persoanei informații neobservate prin intermediul viselor, acțiuni figurative vii, desfășurate în fața ochilor celui care doarme. De asemenea, este bine să știi că interpretarea unor vise se face și în funcție de zodie.

femeie care doarme si viseaza
În timp ce suntem treji, fiecare dintre noi primește o cantitate uriașă de informații, acest flux fiind continuu și inepuizabil.

De aceea, este dificil de supraestimat importanța viselor, deși este posibil ca, în unele cazuri, conținutul lor să fie format sub influența unor impresii vii din ziua trecută. De asemenea, acestea pot fi doar o reflectare a evenimentelor care tocmai s-au întâmplat. Multe persoane au vise ciudate și din cauza vârstei mentale. Cu toate acestea, visele noastre rămân surse inepuizabile de informații. De cele mai multe ori, o predicție făcută pe baza lor, se adeverește.

Cum îți deslușești visele? Primele încercări de a le analiza

Pentru a învăța interpretarea viselor, trebuie să descompuneți un vis în mai multe componente, pentru a evidenția aspectele sale cele mai importante. propuse După aceea, ar trebui să le menționați cu un singur cuvânt, cum ar fi „separare” sau „petrecere” și să o găsiți în interpretarea viselor. Astfel, interpretarea viselor va fi determinată de semnificația sa.

femeie care doarme si viseaza
Pentru a învăța interpretarea viselor, trebuie să descompuneți un vis în mai multe componente

Cu toate acestea, merită să rețineți că adevăratul sens al unui vis este dezvăluit în combinația de definiții ale celor mai vii momente ale sale. În plus, ar trebui să fiți atenți la obiectele, oamenii și animalele care vă înconjoară în vis, este posibil ca și acestea să simbolizeze ceva.

Primele încercări de interpretare a viselor din somn au aparținut filozofilor greci antici, precum Democrit și alții. Potrivit lui Platon, visele pot fi o sursă de inspirație creativă. Fondatorul abordării psihologice a explicării viselor a fost Aristotel, care le vedea ca pe o continuare a activității în starea de vis. Interpretările grecești, egiptene și orientale ale simbolismului viselor au fost sistematizate de Artemidorus în secolul al II-lea d.Hr., iar Oneirotica sa a fost sursa a nenumărate cărți de vise ulterioare.

o carte care lumineaza in intuneric
Cu toate acestea, merită să rețineți că adevăratul sens al unui vis este dezvăluit în combinația de definiții ale celor mai vii momente ale sale
Adauga un comentariu