BZI LIVE

LIVE VIDEO – Intervențiile în prevenirea separării copiilor de familie. Florin Ion, director general DGASPC Iași, discută la BZI LIVE despre problemele de viziune, de mentalitate și de bugetare din sistem – FOTO

Publicat: 12 oct. 2021

Miercuri, 13 octombrie 2021, începând cu ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Florin Ion, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași. Costul pentru a sprijini un copil să rămână cu părinții săi, față de costul instituționalizării este de cel puțin 10 ori mai mic. În acest context, specialistul va discuta despre intervențiile în prevenirea separării copilului de familia în dificultate pe care le poate face instituția pe care o conduce. De altfel, directorul DGASPC Iași va spune care sunt prioritățile, unde trebuie investit timpul și resursele autorităților pentru protecția copilului.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Ești la furat, florin ion, că de obicei. Managerii stau și in centre le fac alții treabă. Nici nu vad copiii la ochi..nu vorbesc cu ei…noi, cei de la firul ierbii facem totul..ei doar încasează cate 6-7 mii pe lună….noi…la jumate.

Adauga un comentariu