Economic Local

Interzis autoturismelor echipate pentru școala de șoferi pe mai multe străzi, la orele de vârf

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Interzis autoturismelor echipate pentru școala de șoferi pe mai multe străzi la orele de vârf

Autoritățile locale au impus un program strict în care autoturismele echipate pentru școala de șoferi pot circula pe unele străzi importante din oraș. Măsura a fost luată pentru a descongestiona traficul rutier la orele de vârf. Instructorii auto care nu respectă aceste reguli primesc sancțiuni de 1.000 de lei.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au sancționat contravențional, conform HCLM Iași 364 din 2018 – privind descongestionarea traficului și reducerea poluării, cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe numitul P.I, cu domiciliul în municipiul Iași, deoarece a fost depistat în timp ce îl pregătea practic pe numitul R.N.V., pentru obținerea permisului de conducere, pe strada Elena Doamna, în intervalul orar 16:00-18:00, perioadă în care accesul autoturismelor echipate pentru școală este interzis”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Unde nu pot intra mașinile echipate pentru școala de șoferi

Autoturismele echipate școală de șoferi nu pot circula pe mai multe artere din municipiul Iași în intervalele orare 7:00 – 9:00 și 15:30 – 18:00. Măsura a fost luată pentru a evita blocarea traficului la orele de vârf. Pe lista străzilor aflate în această situație se găsesc strada și șoseaua Păcurari, Independenței, Caol I, Anastasie Panu, strada Palat, șoseaua Nicolina, bulevardul Tudor Vladimirescu, bulevardul Socola, strada Elena Doamna și strada Bucium.

Adauga un comentariu