Prima pagină » National » Într-o comună din Hunedoara s-a deschis dosar penal pentru coruperea alegătorilor
Într-o comună din Hunedoara s-a deschis dosar penal pentru coruperea alegătorilor

Într-o comună din Hunedoara s-a deschis dosar penal pentru coruperea alegătorilor

08 iun. 2024, 20:42,
BZI.ro, în National

Polițiștii din Hunedoara au întocmit sâmbătă un dosar penal pentru coruperea alegătorilor, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană oferă plicuri cu bani pe raza comunei Bucuresci, județ Hunedoara

IPJ Hunedoara arată că polițiștii din Brad au fost sesizați, sâmbătă, prin apel la 112, despre faptul că, pe raza comunei Bucuresci, o persoană oferă plicuri cu bani pentru a influența alegătorii. O patrulă de intervenție s-a deplasat la fața locului, unde a identificat un autoturism, în care se aflau 3 bărbați, „ce au declarat verbal faptul că se plimbau prin comună și nu au încercat să ofere sume de bani sau recompense alegătorilor comunei, așa cum a fost sesizată Poliția”, arată Poliția Hunedoara.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brad, pentru audieri și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-ar fi putut produce fapta. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor, iar cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *