Magazin

Invata cum sa atragi lucrurile ca un magnet sub controlul tau, la cursuri de management!

Publicat: 18 ian. 2023
Invata cum sa atragi lucrurile ca un magnet sub controlul tau la cursuri de management
cursuri de management

Mediul de business actual se poate dovedi derutant nu numai pentru managerii incepatori, ci si pentru profesionistii cu experienta bogata in domeniu. Uneori, evenimentele neasteptate sau inovatiile tehnologice creeaza senzatia ca lucrurile scapa de sub control.

Pentru a-ti spori capacitatea de adaptare si a oferi raspunsurile potrivite fiecarei noi provocari, poti participa la cursuri de management organizate de echipa Brightway®, cu o experienta de doua decenii in conceperea si punerea in aplicare a unor programe de dezvoltare personala si profesionala. Iata-le pe cele care se bucura de cel mai mare succes!

Cursuri de management pentru incepatori: First Time Manager

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

Trainingul se adreseaza in special persoanelor recent promovate, celor care isi doresc o cariera in management, precum si tuturor celor interesati sa descopere cele mai noi si eficiente tehnici de crestere a productivitatii si de lucru cu o echipa.

Un prim pas consta in identificarea punctelor forte ale fiecarui participant, pe care acesta trebuie sa le scoata in evidenta, precum si a zonelor in care este nevoie de imbunatatiri. Pornind de aici, sunt identificate modalitati prin care managerii se pot adapta noului rol si sunt primite instrumente de lucru cu oameni si tehnici de motivare a echipei pentru a obtine rezultatele dorite.

Cursuri de management pentru avansati: Leadership strategic

Trainingul se adreseaza persoanelor cu experienta, care conduc echipe de mult timp, dar doresc sa dezvolte sisteme de lucru tot mai performante, cu un grad sporit de autofunctionalitate. Prin urmare, este potrivit pentru managing parteners, administratori, CEOs, manageri de departament si antreprenori.

Cursul se desfasoara sub forma unui antrenament practic, de tip simulare, la care participantii lucreaza in echipe de 2-3 persoane. Miza finala consta in realizarea unui plan de leadership strategic, inspirational, scalabil, autofunctional, menit sa rezolve cat mai multe dintre problemele de conducere specifice fiecarei companii.

Sunt testate mecanisme de gandire, de adaptare si de motivare a oamenilor, pentru a atinge obiectivele stabilite. Prin urmare, participantii reusesc sa isi clarifice viziunea, misiunea si valorile si se antreneaza, prin studii de caz, sa planifice strategic urmatorii pasi din activitatea pe care o desfasoara constant.

Cursuri de management al schimbarii

Acest tip de training se adreseaza antreprenorilor, top managerilor, liderilor de echipe si oricaror altor profesionisti care vor sa dezvolte strategii si comportamente adaptative, pentru a gestiona cu succes multiplele schimbari care apar fara incetare in mediul de business.

Cursul permite antrenarea eficienta, prin intermediul unor simulari, pentru gestionarea schimbarilor. Se lucreaza folosind studii de caz desprinse din contextul actual si sunt utilizate cele mai noi cercetari si instrumente din domenii precum managementul sau psihologia comportamentala.

De pilda, folosirea modelului Positive Inteligence le permite cursantilor sa analizeze tiparele de comportament distructiv si sa identifice toate tipurile de blocaje care apar frecvent, in context de schimbare si incertitudine. In acest fel, ei invata cum sa implementeze strategii adaptative si sa inlocuiasca obiceiurile vechi, nefaste, cu altele noi, sanatoase. Pornind de aici, isi sporesc sansele de succes atat pe plan personal, cat si profesional.

Toti participantii la aceste cursuri de management vorbesc cu recunostinta despre modul in care ele i-au ajutat sa evolueze, prin dobandirea unei noi intelegeri si prin sporirea capacitatii de atragere a lucrurilor sub propriul control.

cursuri de managementAdauga un comentariu