Local

Investiție de peste 850.000 de euro în educație: Se deschide un nou sediu Twinkle Star, la Iași!

Publicat: 12 oct. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Investiție de peste 850.000 de euro în educație Se deschide un nou sediu Twinkle Star la Iași
Twinkle Star sărbătorește în luna octombrie 14 ani de activitate

S-a făcut o investiție de 850.000 de euro în educație, pentru un nou centru Twinkle Star care s-a inaugurat marți, 10 octombrie 2022. Până a primi cursanții, se fac ultimele amenajări în noul centru din Nicolina. În luna octombrie se sărbătoresc 14 ani de când Twinkle Star și-a început activitatea și în tot acest timp, centrul lingvistic a obținut foarte multe calificări și distincții

Twinkle Star este unul dintre puținele centre autorizate de examinare din România care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe în limba engleză cu recunoaștere internațională. Cu 14 ani de la înființare, cel mai mare centru lingvistic din România, Twinkle Star, se extinde cu un nou centru. Studenții vor învăța engleză și germană, apoi vor putea susține examenele Cambridge, fie că aparțin centrelor Twinkle Star, fie că aparțin altor instituții.

Ruxandra Bucevschi, manager si fondator Twinkle Star
Ruxandra Rață Bucevschi, managerul și fondatorul Twinkle Star a deschis în 2008 un centru lingvistic, avâd doar 14 copii

Investiție de peste 850.000 de euro în educație: Noul centru lingvistic, în Nicolina

cursanti si profesori in fata sediului Twinkle Star
Se așteaptă până la 600 de persoane care vor putea începe cursurile până la sfârșitul anului

Centrul lingvistic Twinkle Star s-a inaugurat marți, 10 octombrie 2022. Centrul are o capacitate de 5.000 de cursanți. Datorită numărului mare de înscriși, organizatorii au hotărât să deschidă un nou sediu, în zona Nicolina. Investiția inițială de peste 850.000 de euro acoperă achiziția și amenajarea spațiului: 6 săli de clasă spațioase și dotate modern, precum și spații administrative.

Primele cursuri în noul sediu din Nicolina se vor desfășura din luna octombrie, pe listele de înscriere fiind confirmați peste 100 de cursanți. Se așteaptă până la 600 de persoane care vor putea începe cursurile până la sfârșitul anului.

„Nu se va deschide chiar astăzi, suntem încă în amenajare. Până la finalul lunii, vom primi deja primii cursanți. Sălile au aproximativ 35-40 metri pătrați, adică sunt mai generoase decât cele din sediul din Alexandru. Ne bucurăm foarte mult că vom putea avea activități și pe limba engleză, dar și pe partea de examen de Cambridge, unde aveam nevoie de mai mult spațiu deoarece sunt niște rigori la aceste examene internaționale”, menționează Ruxandra Bucevschi, manager și fondator Twinkle Star.

Se organizează și examene Cambridge, atât pentru cursanții proprii, cât și pentru cei ce aparțin altor instituții. Vor putea să susțină examenele și alte școli din Iași.

 copii aflati intr-o sala de clasa
Investiția inițială de peste 850.000 de euro acoperă achiziția și amenajarea spațiului

Se sărbătoresc 14 ani de activitate!

sala de clasa
Învățarea limbii engleză se face după metode și materiale moderne, iar evaluările sunt unele corecte

Twinkle Star sărbătorește în luna octombrie 14 ani de activitate. Centrul lingvistic a fost înființat în anul 2008, iar până în prezent, în cadrul centrului lingvistic au fost susținute peste 13.500 de examene. Rata de promovabilitate este de 99%.

Ruxandra Rață Bucevschi, managerul și fondatorul Twinkle Star, a deschis în 2008 un centru lingvistic, avâd doar 14 copii. Twinkle Star a ajuns astăzi să fie un business format din două centre: unul la Iași și unul la Botoșani, împreună adunând 5.500 de cursanți. Ruxandra Rață-Bucevschi spune despre profesori că sunt bine pregătiți în domeniu și există o colaborare foarte bună între ei și cursanți. Învățarea limbii engleză se face după metode și materiale moderne, iar evaluările sunt unele corecte.

În cei 14 ani de activitate, centrul lingvistic a obținut mai multe certificări și distincții: Excelență în Servicii de Comunicare cu Clienții – Examene Cambridge; Cel mai bun centru de pregătire Cambridge din România pentru Abordarea Pas cu Pas; Centru autorizat de Pregătire ÖSD.

Centrele lingvistice sunt foarte importante pentru dezvoltarea personală, dar și profesională, oferind posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe în limba engleză. Așadar, această investiție de peste 850.000 de euro în educație oferă posibilitatea și mai multor persoane de a învăța limbi străine.

Comentarii
Adauga un comentariu