Sport

Ioan Becali anunță dezastrul pentru mai multe cluburi din Liga I după pandemie: „La capătul tunelului scrie desființare”

Publicat: 26 mart. 2020

Ioan Becali crede că mai multe cluburi din Liga I vor avea de suferit din punct de vedere financiar după pandemia de coronavirus. Impresarul spune că patru echipe din România nu vor întâmpina mari probleme în această perioadă.

„La noi va fi tragic, fiindcă sunt bani puțini. CFR, FCSB, Craiova, Viitorul nu se vor confrunta cu mari greutăți, dar alte echipe s-ar putea să intre pe tunelul la capătul căruia scrie desființare. Se simte grav în bugetul unui club din play-off dacă-i iei 500.000 de euro din drepturile TV. Mai pleacă și sponsori, primăriile vor face probabil un pas înapoi, că vor avea altele pe cap, n-o să mai intereseze așa tare fotbalul!”, a spus Ioan Becali, pentru Gazetă.

FRF a anunțat când s-ar putea relua Liga I

Conform FRF, în urma dezbaterilor, s-a ajuns la concluzia că termenul cel mai apropiat pentru reluarea competițiilor fotbalistice din România ar putea fi 16 mai 2020, dacă situația privind epidemia COVID-19 se va îmbunătăți în jurul acestei date.

Dezbaterile de miercuri au avut în vedere următoarele aspecte:

– starea de urgență declarată în România
– perioada necesară reacomodării la efort a jucătorilor
modificarea termenului UEFA pentru finalizarea competițiilor naționale: 28 iunie față de 1 iunie
– situația actuală a fiecărei competiții, meciuri rămase de disputat
– expirarea contractelor jucătorilor la data de 30 iunie sau mai devreme
– închiderea bazelor sportiveloading...

Adauga un comentariu