Cancan ultimă oră

Ioana Ginghină a trecut peste divorț. A făcut pasul cel mare

Publicat: 19 nov. 2019

Deși divorțul de fostul ei soț a reprezentat o perioadă destul de grea pentru Ioana Ginghină, evenimentul a adus și o parte bună în viața actriței. Vedeta a decis că este momentul să își schimbe stilul de viață, să se apuce mai mult de sport și de alimentația sănătoasă, dar mai nou să își schimbe și look-ul. Frumoasa actriță este de nerecunoscut în cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram.

A trecut ușor peste divorțul de fostul ei soț, iar acum e pregătită să înceapă o viață nouă. Ioana Ginghină s-a dovedit că este o femeie foarte puternică și a depășit cu brio separarea de tatăl fetiței ei. Acum actrița își dedică mult mai mult timp ei, fetiței, dar și oamenilor apropiați din viața sa.

În ultima fotografie postată pe contul său de socializare, Ioana Ginghină parcă este de nerecunoscut, iar provocarea de a se tranforma i s-a părut foarte interesantă:

”Îmi plac provocarile, pentru că provocare înseamnă oportunitate, așa că am spus un mare DA”, a scris vedeta.

Cu părul în vânt și ușor ondulat, cu un ruj roșu ca focul, dar și o ținută din piele, Ioana Ginghină i-a impresionat pe toți cu atitudinea sa. Rapid fotografia a strâns mii de aprecieri și de comentarii pozitive din partea celor care o urmăresc pe pagina sa.

,,Sunt femeie și îmi place asta. Nu vreau să fiu puternică ca un bărbat. Vreau să fiu o femeie puternică. Să iubesc ca o femeie, să mă bucur de viață ca o femeie, să arăt a femeie. Asta înseamnă că îmi place să mă îmbrac frumos, să mă aranjez, să am grijă de mine, de cum arăt și să-mi dau silința să arăt bine. Și da, îmi place să fiu admirată. Să-mi arăt frumusețea imperfectă de care sunt mândra și mă simt bine în pielea mea. ”, a scris Ioana Ginghină în urmă cu două luni pe contul său. Vedeta se pregătea să își schimbe viața total, iar acum se pare că este în plin proces de transformare.loading...

Adauga un comentariu