Cancan ultimă oră

Ioana Ginghină are un nou iubit, la 7 luni de la divorțul de Papadopol

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După despărțirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a transmis, în repetate rânduri, că această experiență a întărit-o și își dorește să meargă mai departe fără a mai privi în urmă. Iată că actrița a făcut, acum, o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe admiratorii ei.

Un sfârșit este un început, iar Ioana Ginghină este cea mai bună dovadă. Vedeta… iubește din nou, după 7 luni de la despărțirea de Alexandru Papadopol, chiar ea mărturisind asta la Antena Stars. Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită și că se simte fericită, însă nu a dorit să ofere și alte amănunte suplimentare din dorința de a-și menaja fetița.

”Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri”, a spus Ioana Ginghină.

”Știu clar că mai rău de atât nu se poate”
Ioana Ginghină și-a păstrat tonusul optimist, dând de înțeles că o despărțire nu este un capăt de lume. Și, suplimentar, a declarat că ”mai rău de atât nu se poate”.

”Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart”, a mai spus Ioana Ginghină la Antena Stars. Ioana a mărturisit că divorțul nu a afectat-o pe Ruxandra, fiica lor de 11 ani, care petrece timp în mod egal cu ambii părinți.

„Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta.

Adauga un comentariu