Cancan

Ioana Ginghină se căsătorește pentru a treia oară: „El nu-și dorește o nuntă mare”

Publicat: 16 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

 

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, iubitul ei, se căsătoresc anul acesta. S-au cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani, iar acum au planuri de nuntă. Cei doi își doresc un eveniment restrâns, la care să participe doar apropiații.

„Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia. E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât.”, a declarat actrița în vârstă de 43 de ani.

Ioana Ginghină dezvăluie că se înțelege foarte bine cu bărbatul iubit și că, pentru ea, e mai important ce vor să construiască împreună decât actul căsătoriei. Au cumpărat teren, investesc amândoi într-o afacere.

„Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună.

 

Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând e un alt fel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi.”, a mai povestit ea.

Ioana Ginghină are o fiică în vârstă de 12 ani

Din mariajul cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină are o fiică în vârstă de 12 ani. Tânăra se înțelege bine cu părinții ei, dar și cu iubitul mamei. Locuiesc în aceeași casă, el fiind cel care o și duce la școală.

„Cristi e foarte deschis, o ajută mult la hobby-urile ei. El desenează foarte bine şi Ruxi e pasionată de desen, iar asta îi apropie. Se uită împreună la anime, cumpără cărţi despre ele. De când ea a început şcoala fizic, eu nu m-am mai trezit dimineaţa. El o duce. Nu aş fi crezut aşa ceva în vecii vecilor!”, a declarat aceasta.

Vedeta a mai amintit că viitorul soț nu are copii și nici nu a mai fost căsătorit.

Adauga un comentariu