Prima pagină » Economic Local » Ioana Mărisac a pus bazele unei afaceri de succes în Iași când era în liceu – FOTO/VIDEO

Ioana Mărisac a pus bazele unei afaceri de succes în Iași când era în liceu – FOTO/VIDEO

08 ian. 2024, 02:00,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Tânăra Ioana Mărisac, nail artist și trainer, a început o afacere de succes în Iași când avea doar 15 ani. Povestea o puteți urmări într-un nou episod de #PodcastBZI

Ioana Mărisac este una dintre cele mai cunoscute manichiuriste din Iași, cu sute de mii de urmăritori pe TikTok. Nail artist și trainer, tânăra a început să practice această meserie când avea doar 15 ani.

„Totul a început dintr-o distracție, când eram în liceu. Aveam 15 ani! Am început să-mi fac unghiile, apoi ale prietenilor. Nu intenționam să fac bani din asta. Nu mă gândeam să fac chestia asta pe viitor pentru că oricum era la liceu și după aceea voiam să merg la facultate, voiam să fiu avocat, procuror. Dar mi-a trecut (n.r. – râde)”, povestește Ioana.

Afacere de succes în Iași, în domeniul beauty

Tânăra în vârstă de 23 de ani are planuri mari în ceea ce privește afacerea sa.

„Până la 25 de ani vreau să fac primul milion de euro! Mie deja mi se pare că trece repede timpul și până la 25 de ani trebuie să fac multe chestii. Eu glumeam pe chestia asta pe la 20 de ani, când ascultam piesa lui Bruno Mars, că vreau să fiu milionară, dar bineînțeles că trebuie să țintești cât mai sus posibil. Asta îmi doresc și cred că sunt multe chestii de făcut în domeniu. Până la urma urmei, în viață ce e important? Să fii fericit! Eșți fericit când muncești, ai o carieră, dar ai și o viață personală”, mai spune Ioana.

În toți acești ani în care a dezvoltat o afacere de succes a reușit să își cumpere mașina visurilor sale, un Mercedes care costă aproape 100.000 de euro. Pentru că din copilărie a visat să aibă un cal, a reușit să își îndeplinească și această dorință.

„Așa mi-am dorit și așa am visat, că o să am calul meu încât într-o lună, de când mi-am pus obiectivul acesta, mi-am luat cal. Acum e ca și copilul meu”, povestește Ioana, nail artist și trainer.

O altă afacere de succes, din Iași, este Pasta House, înființată de Eliza Bogdan și Diana Mosneagu.

Ioana: „Unghia naturală trebuie protejată”

Aceasta explică de ce nu rezistă unghiile și se exfoliază.

„Nu rezistau niște unghii la o clientă și mă gândeam toată noaptea ce să fac să îi reziste. Până la urmă, am găsit soluția. Din păcate, sunt și persoane care au diverse alergii la produse și trebuie să fie atente. De la producător noi primim o garanție de 3 săptămâni, din momentul în care a trecut de la stare lichidă la stare solidă prin polimerizare. Tu, ca tehnician, trebuie să alegi materialul potrivit pentru clienta ta. Tu vii la mine, îmi zici că vrei unghii scurte, vrei gel. Eu îți spun că ți-ar rezista mai bine semipermanente pentru că oricum le vrei scurte. Tu nu, zici că vrei gel. Pleci acasă, ți se desprind unghiile, pentru că gelul este puțin casant, și dai vină pe manichiuristă. Unghia, dacă nu este protejată de gel sau de ojă semi, se exfoliază ușor, se îndoaie. Oricum ar fi, unghia naturală trebuie protejată”, mai spune Ioana.

În edițiile anterioare a fost prezentată povestea Anei Botnariuc, tânăra din Iași care este lash artist și trainer. Pe de altă parte, Ioana Mărisac a reușit să dezvolte o afacere de succes în Iași, în domeniul beauty.

Comentarii
  • Deci asta vinde cursuri de marketing chipurile si spune ca stie cum functioneaza algoritmele insta 🤣🤣 proastele pun botul si platesc.

    Ps : Firmele mari platesc campanii de zecide mii de lei sa aibe roas si engagement si ea vine cu, curs de 200 lei 🤣

    a facut ce trebuie, teapa la toate fraierele din judetul iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024