Actualitate

Ioana Mihăilă ar fi noua propunere USR-PLUS la Ministerul Sănătății, iar Vlad Voiculescu ar fi consilier onorific

Publicat: 20 apr. 2021
Ioana Mihăilă la un eveniment organizat de cei de la USR PLUS
USR PLUS o propune pe Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătății, pentru a prelua conducerea acestei instituții. Propunerea a fost înaintată premierului Florin Cîțu

Momente tragic comice potrivit surselor celor de la Antena 3. USR-PLUS a cedat în faţa celor de la PNL şi au acceptat să vină cu o propunere la șefia Ministerului Sănătății. Propunerea este în persoana consilierului din MS, Ioana Mihăilă. Totuşi, cei din USR-PLUS l-ar vrea pe Vlad Voiculescu consilier onorific.

Deși demis din funcţia de ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu ar urma să ocupe o funcţie în MS. Interesant este faptul că fosta lui consilieră îi va fi şefa. Unele surse spunând că prin această mișcare, Voiculescu ar conduce din umbră ministerul Sănătății

 

Ioana Mihăilă ar putea fi noul ministru al Sănătății

Ca urmare a negocierilor din cadrul Coaliției de Guvernare, unele surse au spus că cei din USR-PLUS au dat un pas înapoi spunând că vor face o propunere pentru șefia Ministerului Sănătății. Sursele guvernamentale au afirmat pentru antena 3 faptul că cea care este principala favorită pentru a ocupa poziția dde ministru este consilierul actual din cadrul MS, Ioana Mihăilă. Totuși, interesantul situației vine din perspectiva că fostul ministru al Sănătății ar putea ocupa funcția de consilier onorific în același Guvern. Vorbim despre faptul că fostul șef i-ar putea deveni subaltern. Totuși, unele voci spun că mișcarea celor de la USR-PLUS este făcută pentru a asigura continuitatea, din umbră a conducerii Ministerului de către Vlad Voiculescu.

 

Cine este Ioana Mihăilă

Membru USR-PLUS, Ioana Mihăilă este de profesie medic primar endrocrinolog și la alegerile din 2020 a candidat la primăria Oradea. Aceasta a fost avansată în sondaje de către reprezentantul PNL. După eșecul de la primărie, când s-a clasat pe locul 5, a venit și numirea în Ministerul Sănătății. Aceasta a fost pusă pe poziția de secretar de stat în locul lui Ciprian Bogdan, membru PNL.

Medicul Mihăilă a absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca iar din 2014 este medic primar.  Înainte de a ocupa funcția de secretat de stat în cadrul Ministerului Sănătății, Ioana Mihăilă a fost medic primar endrocrinolog la clinica Medena din Oradea.

 Vlad Voiculescu a fost demis din funția de ministru al Sănătății

Tot războiul din coaliția de Guvernare formată din PNL-USR-PLUS-UDMR a izbucnit în momentul în care, miercuri, Vlad Voiculescu a fost demis din funcție de premierul Florin Cîțu. Decizia a stârnit revolta în rândul celor de la USR-PLUS cei din urmă spunând că vor ieși de la Guvernare dacă Florin Cîțu nu își va da demisia sau nu va fi demis din funcția de premier al României.

În paralel cu acest lucru, PNL-ul, în frunte cu Ludovic Orban dar și cu Rareș Bogdan și-au exprimat în totalitate susținerea față de Cîțu, cel din urmă spunând că va mai face remanieri dacă vreun ministru va mai critica public Guvernul

Comentarii
  • Tupeul fantastic al USR-istilor,intentia totala de a ingenunchea sanatatea de stat in favoarea celei private ,VOR FI INTENTIILE DE VIITOR ALE ACESTORA. Ma intreb, oare presedintele IOHANIS nu s-a gandit ca dupa esecul total al guvernului( meu) condus de CIOLOS NU MAI ARE CE ASTEPTA DE LA ACEIASI USERISTI CIOLOSISTI!!!!!!. O clasa politica antiromaneasca,aservita intereselor starine , o sleahta de inregimentati ai serviciilor ce conduc spre peirea tarii si a neamului romaneasc. NU NE RAMANE DECIT SA SPERAM CA NIMIC NU VA SCAPA NEPEDEPSIT. VIUNDE-TI TOT SPITALE,PORTURI,SURSELE ENERGETICE SI MINERALE ALE TARII CA NU VE-TI PUTREZI IN PAMANT. TREZITI-VA ROMANI PANA NU VA FI PREA TARZIU.

  • TREZITI-VA RAOAMI PINA NU VA FI PREA TARZIU. politica iohanisto-ceolosista de tradare a tarii continua. DACA -I LASAM NU VOM MAI EXISTA CA NEAM SI TARA.

  • TREZITI-VA ROMANI PINA NU VA FI PREA TARZIU. politica, iohanisto-ceolosista,de tradare a tarii continua. DACA -I LASAM NU VOM MAI EXISTA CA NEAM SI TARA.DUMNEZEU SA NE AJUTE SA PUTEM SA-I OPRIM.

  • Cu aceasta foanfa ministru al sanatatii vom ajunge pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie! Atat a putut si latrina politica useereeminus sa propuna, o habarnista care nu a condus nici macar o clinica de spital la viata ei. Colitia dezastrului merge cu genocidul inainte! Cu plavanul tradator ranjind sinistru la coceni!

Adauga un comentariu