Cancan ultimă oră

Ioana Petric, petrecere de neuitat de ziua ei: „A fost cea mai lungă zi de naștere!“

Publicat: 27 oct. 2021
Ioana Petric
Ioana Petric a devenit cunoscută după ce a fost „bebelușă“ la „Cronica Cârcotașilor“

Simpatica prezentatoare de la „Cronica Cârcotașilor“ și de la „Hai cu fetele“, Ioana Petric, și-a serbat luni ,25 ocotmbrie, ziua de naștere chiar pe platourile de filmare.

Ioana petric, în vârstă de 31 de ani, a început petrecerea din weekend cu o mini petrecere surpriză pusă la cale de familia ei și de prietenii apropiați.

La emisiunea „Hai cu fetele“, în platou a fost invitată cea mai bună prietenă a ei, care împreună cu colegele ei de emisiune și cu familia au prezentat mai multe poze și filmări cu ea din copilărie.

Cadourile primite de simpatica prezentatoare au constat în haine, parfumuri și un urs imens, de la iubitul ei. Colegele de la „Hai cu fetele“ i-au făcut cadou un city break la Barcelona, în tim pce din partea părinților a primit un echipament de snowboarding. Bineînțeles, de la aniversarea frumoasei clujence nu a lipsit tortul și foarte multe flori.

Ioana Petric: Înlțime, vârstă, greutate

Ioana Petric s-a născut pe 25 octombrie 1990, în Cluj-Napoca. Devenită cunoscută drept „bebelușa“ de la „Cronica Cârcotașilor“, în vârstă de 31 de ani, 1,70 m înălțime, și 55 de kilograme, a fost de mica pasionată de dans. La vârsta de 16 ani, Ioana a câștigat primii ei bani din dans.

Marele noroc al simpaticei clujence a fost câștigarea casting-ului pentru „Cronica Cârcotașilor”, chiar dacă nici nu visa la o carieră în televiziune.

Ioana este absolventă a Facultății de Drept din Cluj, iar primii ani de televiziune au fost o adevărată corvoadă pentru ea deoarece eera nevoită să facă naveta între Cluj și Bucruești pentru a se putea ocupa în parallel de școală și de emisiunea de la Prima TV.

Întrebată dacă ar putea da timpul înapoi și să-și aleagă un loc de muncă, Ioana a precizat că i-ar plăcea un loc de muncă ce să-i permită să lucrez remote, pentru a putea călători cât mai mult.

Din pasiune pentru scenă, simptica prezentatoare TV a început în urma cu ceva timp cursuri de actorie, deoarece, spune ea, își dorea să învețe să își controleze cât mai bine trăirile și emoțiile.

Ioana Petric

Ioana Petric, pasionată debucătărie și călătorii, a pozat nud?

Chair dacp este aproape toată ziua pe platou lde filamre, Ioana este pasionată de bucătărie și de călătorii. Ea se laudă că face cel mai bun somon la cuptor.

În ceea ce privește călătoriile, Ioana este înnebunită după destinații exotice, ea reușind să vadă până în present 30 de țări, de unde a rămas cu multe amintiri senzaționale.

 

Deși este o femeie foarte frumoasă. Ioana Petric nu a fost niciodată subiectul vreunei știri de scandal. Totuși, sunt câteva imagini cu ea în tinerețe, unde apare aproape nud. Atunci, Ioana dansa în concerte, pentru diferite trupe, iar într-o poză apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, cu o pălărie pe cap şi cu fesele la vedere. În poză, Ioana nu pare deloc deranjată de ipostaza în care a fost surprinsă, fiind o tânăra dornică de afirmare.

Adauga un comentariu