National

Ion Cristoiu, despre Guvernul Orban: Principala problemă este brambureala

Publicat: 03 iun. 2020
Ion Cristoiu explică, într-un studio de televiziune
Ion Cristoiu se întreabă ce se va întâmpla cu Nicușor Dan și cu Clotilde Armand

Ion Cristoiu afirmă vă fotografia controversată în care apărea Ludovi Orban alături de alți miniștri, în timp ce consumau alcool și fumau în biroul de la Palatul Victoria, trădează brambureala din Guvernul Orban. De asemenea acesta consideră că respingerea CCR a ordonanţei de urgenţă prin care mandatele aleşilor locali se prelungesc cu 6 luni a demonstrat o lipsă gravă de profesionalism și rigurozitate a aparatului de lucru al Guvernului şi al premierului.

„Această ordonanţă arată că la Guvern axioma lucrului bine făcut este dispreţuită de la un capăt la altul”

“Fotografia arată că premierul, vicepremierul şi alţi miniştri nu au lucrat în ziua aceea. Ca să te aduni la ora trei să bei un pahar de bere înseamnă că nu ai treabă. Fotografia arată că dl. Ludovic Orban nu administrează nimic. Este totalmente lipsit de rigoare. Cea mai mare problemă a acestui Guvern nu este lipsa de profesionalism, ci brambureala. Totul e luat la lejer pentru că un premier minim serios le spunea miniştrilor că sărbătoreşte acasă, după program (…) CCR nu a respins prelungirea mandatelor, ci că Guvernul a dat OUG în timp ce trebuia stabilit prin lege. Nu ştiau că trebuia să se dea lege, nu şi-au pus problema. Aşa a fost şi cu brambureala aia cu starea de alertă (…) La ora actuală dezastrul este faptul că domnul premier s-a înconjurat de piţifelnici care nu au nicio treabă cu funcţiile pe care le ocupă.

Aparatul de lucru al premierului presupune profesionalism. Este profesionalismul birocratic, riguros. Nu a venit unul să-i spună premierului că nu se poate, că o să o respingă CCR (…) Ceea ce se întâmplă este contrar programului candidatului Klaus Iohannis în 2014. Ne-a zis de lucru bine făcut. Această ordonanţă arată că la Guvern axioma lucrului bine făcut este dispreţuită de la un capăt la altul”, a declarat Ion Cristoiu.

Comentarii
Adauga un comentariu