National

Klaus Iohannis refuză o confruntare cu Viorica Dăncilă și pregătește împreuna cu PNL o mârșăvie împotriva PSD- Update

Publicat: 11 nov. 2019

UPDATE: „Ca şi aseară, domnul Klaus Iohannis simte că are o mare problemă: prezenţa care poate să fie foarte mică, mai ales din partea dreaptă. Şi atunci începe să pompeze această chestiune cu vigilenţa. Îmi confirmă o suspiciune că în perioada următoare se va pune la cale o diversiune mizerabilă prin care PSD-ul trebuie să apară ca un tigru. La ora actuală, pentru Klaus Iohannis şi staff-ul de campanie, PSD-ul încă e iepure. Trebuie să fie tigru. Trebuie să se creeze acea emoţie prin care dreapta să iasă la vot, să spună: ‘să ieşim, fiindcă altfel tigrul ne mănâncă'”, a mai declarat Ion Cristoiu.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, la sediul PNL, luni seara, că refuză să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. În plus, el le-a cerut românilor să meargă la vot, în turul 2 al alegerilor prezidențiale, pentru că există posibilitatea ca PSD să revină la putere, prin câștigarea mandatului prezidențial printr-un absenteism masiv.

Ion Cristoiu a comentat declarațiile președintelui. Conform analistului, Iohannis pune la cale o ”diversiune mizerabilă” cu scopul producerii unui val de emoție care să scoată lumea la vot.

”Refuză o confruntare. Simte că are o problemă, prezența la vot. Se va pune la cale o diversiune mizerabilă în care PSD va fi văzut ca un tigru. Vrea să creeze o emoție ca să iasă lumea la vot, pentru că altfel tigrul ne mănâncă.”, a spus Ion Cristoiu.

 loading...

Comentarii
Adauga un comentariu