Actualitate

Ion Cristoiu, despre relaxarea măsurilor de prevenție: „Klaus Iohannis este un dătător cu părerea”

Publicat: 30 apr. 2020
ALt=

Ion Cristoiu susține că afirmațiile contradictorii ale lui Orban sau şi preşedintelui Iohannis privind relaxarea măsurilor de prevenție din România după 15 mai nu fac decât să creeze confuzie în rândul cetățenilor şi să blocheze orice plan al acestora de a reveni la viaţa dinainte.

„Remarcam în comentariile anterioare o întrecere socialistă între oamenii Puterii, inclusiv Klaus Iohannis, premierul, ministrul de Interne, ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, în chestiunea măsurilor de relaxare. Din nevoia de a fi daţi la televizor, şi unul dintre aceia care e ros de cancerul datului la televizor este Ludovic Orban, ei ies la televizor şi fac formulări de genul . E vorba despre 15 mai. De ce? Toată România, toţi românii întreabă în ce vor consta aceste măsuri de relaxare. Fiecare încearcă să-şi facă un plan de viaţă de la 15 mai încolo. (…)

În primul rând că nici data de 15 mai nu este sigură. Klaus Iohannis a zis la conferinţa de presă că maximul nu a venit, cioclii apocaliptici care-şi fac rating din cadavre seară de seară vin şi ne avertizează că totuşi nu putem ieşi pe 15 mai, ne mai gândim. A ţine o naţiune întreagă în nesiguranţă… mai bine nu mai discuţi. Mai degrabă spui vom anunţa cu două zile înainte. Începe, nu începe. Nu începe după 15 mai stăm în case, îmi fac un plan de stat în casă, avem voie să circulăm între localităţi, îmi pregătesc maşina”, a spus Ion Cristoiu.

„Klaus Iohannis este un dătător cu părerea”

„Klaus Iohannis a spus la conferinţa de presă, în faţa întregii naţiuni, că nu vom putea ieşi din localitate, deşi m-am întrebat ce treabă are preşedintele cu măsurile de relaxare pentru că dacă după 15 mai nu se prelungeşte starea de urgenţă, preşedintele e out, nu mai are nicio putere. Deci din acest punct de vedre, dl Klaus Iohannis este un dătător cu părerea. După 15 mai, dl preşedinte trebuie să-şi găsească alte pretexte de a ieşi la ora două. După asta a venit acum dl Ludovic Orban şi a spus , sigur, în anumite condiţii. Deci, cealaltă jumătate din creierul naţiunii este confuzată de contradicţiile dintre persoane. Din acest punct de vedere, e mai grav decât la măsurile de restricţie”, a mai spus jurnalistul.

Comentarii
Adauga un comentariu