Actualitate

Ion Cristoiu: Operațiunea de siguranță națională! Totul pentru sparanghelul nemțesc!

Publicat: 10 apr. 2020

Din declarațiile autorităților locale rezultă că muncitorii sezonieri au ajuns la aeroportul din Cluj la 7 dimineața, cu autobuze venind din toată țara, inclusiv din Suceava. Jurnalistul Ion Cristoiu scoate în evidenţă un aspect important: cum au ajuns la Cluj 2.000 de oameni din toată țara, inclusiv din Suceava, oficial păzită de blindate să nu iasă nici musca, indiferent că are sau nu Coronavirus. Cum au ajuns călătorind toată noaptea pe șoselele patriei în condițiile în care circulația pe timpul nopții e interzisă.

”Imaginați-vă o patrulă mixtă, alcătuită din polițiști și militari, sprijinită de Taburi, văzând venind la ora 2 noaptea un autobuz plin cu oameni. De unde veniți? De la Suceava? Și unde mergeți? La Cluj? Și ce faceți la Cluj? Vizitați statuia lui Matei Corvin? Nu, mergem la aeroport pentru ca de acolo să zburăm în Germania. Echipajele aveau două posibilități: Să leșine de uimire sau să zică Treceți, știm despre ce-i vorba!

Să zicem că un autobuz a venit de la Focșani. S-au urcat în acesta cetățeni din satele din jur ajunși la Focșani. Cum au putut trece de filtre acești cetățeni? Și la locul de urcare în autobuz au păstrat distanța socială? Și cum dracu de nu i-a văzut nimeni dintre polițiști strânşi într-o adunare de mai mult de trei persoane? Trebuie să stăm în casă pentru a salva țara de la Pandemie. A fost de-ajuns însă un telefon dat de Angela Merkel lui Klaus Iohannis pentru ca, de dragul salvării sparanghelului nemțesc, al agriculturii din Germania, cea de la care vom continua să importăm, pentru ca toate restricțiile stării de urgență să dispară ca prin farmec. Pentru a ajunge din Moldova la Cluj cu autobuzul trebuie să treci prin zeci de filtre. Dacă vrei să mergi cu bicicleta de la Focșani la Cluj riști să te pricopsești cu o amendă strașnică. Cei 2000 de pasageri din Aeroportul clujean au fost aduși din toată țara cu zeci de autobuze.

Toate aceste autobuze cum au trecut de filtre? Indiscutabil arătând o hârtie care consemna o cursă specială, pentru care echipajele fuseseră prevenite prin ordine secrete. Ca să se urce în autobuz, cei peste cincizeci de pasageri s-au strâns la un loc. N-o să credem că păstrând distanța legală. E imposibil ca Poliția locală să nu fi primit ordin să treacă cu vederea aceste încălcări ale stării de urgență”, a scris jurnalistul în evz.ro şi cristoiublog.ro.
Comentarii
  • Maestre, CIRC…, inca de la prima „ordonanta” militara!!! Slugile isi joaca piesa, iar poporul roman plateste biletul, la „bordel”. Culmea e ca tot cei ce platesc biletul sunt fututi…

Adauga un comentariu