Local

Ion Ghiban, directorul Şcolii Profesionale Tătăruşi, surprins în timp ce dormea la catedră – VIDEO

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ion Ghiban directorul Şcolii Profesionale Tătăruşi surprins în timp ce dormea la catedră - VIDEO
Ion Ghiban, directorul Şcolii Profesionale Tătăruşi

Ion Ghiban, directorul Școlii Profesionale din Tătăruși, a fost filmat de elevi în timp ce dormea. În timpul orei de curs, directorul care trebuia să predea a adormit la catedră.

Din videoclipurile publicate pe Clubul Tatarusenilor de pretutindeni se poate observa cum cadrul didactic are ochii închiși în timpul orei de curs. În cel de-al doilea filmuleţ acesta pare că a adormit cu telefonul la ureche.

Ion Ghiban este Profesor de Educaţie tehnologică, grad didactic I. A absolvit Liceul Internat „Costache Negruzzi” , promoţia 1974. Este absolvent al Facultății de Electrotehnicǎ, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi și al Facultății de Știinţe Economice de la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi. Are urmate cursuri Postuniversitare de Educaţie tehnologică la Universitatea Tehnică ,”Gh. Asachi” din Iaşi

„Reprezentanți ai Inspectoratului Județean Iași vor merge astăzi la Școala Profesională Tătăruși, vor analiza situația semnalată și apoi vom oferi un punct de vedere”, a precizat Antonina Bleorț, inspector școlar și purtător de cuvânt al ISJ Iași.

Adauga un comentariu