Local

Ionel Lungu, primarul comunei Erbiceni, testat pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 12 nov. 2020
sediul Primăriei Erbiceni fotografiat din față
Coronavirusul lovește Primăria Erbiceni, județul Iași
Primarul comunei Erbiceni, Ionel Lungu, a fost diagnosticat cu virusul Covid-19. Reprezentanții primăriei au făcut anunțul pe pagina de Facebook a instituției. Astfel, se va limita accesul publicului în incinta primăriei. Acest caz este primul confirmat cu SARS-COV-2 în cadrul instituției.
„Dragi cetățeni ai comunei Erbiceni!
Din păcate, suntem nevoiți să limităm accesul pe o perioadă nedeterminată în incinta primăriei, a cetățenilor, din cauza faptului că avem primul caz confirmat cu SARS COV 2!
Aceste măsuri au fost luate pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și personalul administrativ din cadrul primăriei!
Îi dorim multă sănătate domnului Primar Lungu Ionel!”, au transmis reprezentanții Primăriei comunei Erbiceni.

Dragi cetățeni ai comunei Erbiceni!
Din păcate, suntem nevoiți să limităm accesul pe o perioadă nedeterminată în incinta…

Posted by Primaria Erbiceni on Thursday, 12 November 2020

Primarul comunei Ciortești, Alina Apostol, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

În urmă cu aproximativ o lună, primarul localității ieșene Ciortești a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Alina Apostol a transmis vestea pe pagina sa de socializare Facebook.

Primarul Apostol a precizat faptul că în cadrul primăriei Ciortești sunt confirmate pozitiv zece angajați. Starea de sănătate a tuturor este una bună, deși oficialul menționa la acel timp că are o tuse ce o deranjează, însă primea medicamentația necesară.

„#POZITIV
Inevitabilul s-a produs, din păcate până pe data de 3 noiembrie 2020, am fost nevoită să întrerup activitatea la Sediul Primăriei Comunei Ciortești, suntem 10 persoane, printre care mă enumăr și eu, confirmate #POZITIV #COVID!
Din fericire starea de sănătate a tuturor este acceptabilă, încercăm să rezolvăm urgențele de la distanță!
Vă rog respectați normele impuse și încercați să vă protejați sănătatea!
Mă găsiți online, numărul meu de telefon este 0749510510, în cazul în care aveți nevoie urgentă de mine. Vă mărturisesc că am medicație și o tuse care mă chinuie, dar încerc să îmi țin mintea ocupată!
Sunt încrezătoare că vom depăși cu bine și vom fi sănătoși!”, se arată în postarea primarului Alina Apostol.

Primarul Mihai Chirica a fost diagnosticat cu virusul Covid-19

Primarul Mihai Chirica a fost depistat cu noul coronavirus. Acesta a fost asimptomatic, starea sa de sănătate fiind una bună, a precizat edilul vineri, pe data de 9 octombrie 2020.

„Într-adevăr s-a confirmat. În urma efectuării testului pentru coronavirus sunt pozitiv. Sunt asimptomatic, mă simt foarte bine. Soţia s-a testat şi ea, rezultatul fiind negativ”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi.

„Dragi ieșeni,
Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contactat noul coronavirus.
Vă anunț că m-am izolat , ma simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar , coleg cu care ma voi consulta permanent.
Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.
Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-va de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar .
Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a edilului.
Adauga un comentariu